Lifestyle

Muškarci se ovih 7 stvari nikada neće odreći

Autor: Žene.ba

Koliko god da se trudite, ma i ako ste ljubav njegovog života, sljedećih sedam stvari se vaš partner neće odreći! Također, velika je vjerovatnoća i da će se naljutiti ako mu uskratite mogućnost na nešto sa spiska.

Male bijele laži

Kako biste se bolje osećali, on će s vremena na vrijeme „baciti“ u vašem pravcu jednu do dvije bezazlene laži. Možda mu se ne sviđa kako vam stoji neki komad odjeće, možda ne voli vašu mamu baš, nije ni važno. Znajte da on to čini samo da vas ne bi povrijedio.

Zamjerat će vam što vam treba mnogo vremena da se spremite, bez izuzetka

Iako voli kako izgledate „skockane“, vrijeme koje u to morate da uložite mu nije najomiljenija stvar na svijetu. Znajte da je bitno da mu se dopadate kad se sredite, on neka se žali na vrijeme koliko hoće, ima vremena za sve, zar ne?

Gledat će druge žene

Prvo i osnovno – gledanje nije varanje. On sebi ne može pomoći i naprosto će mu oko s vremena na vrijeme „prošetati“, bitno je da to ne čini on. Nemojte biti uznemirene zbog ovakvog ponašanja vašeg partnera.

Sport se prati i voli u isto vrijeme

Većina muškaraca je zainteresovana i za više od jednog sporta, a uglavnom vole sve! Nemojte ovo zadovoljstvo da mu uskraćujete. Najbolje je da ga pustite da gleda šta god hoće, a da vi to vrijeme pametno iskoristite.

Neće nikada posvećivati odjeći previše pažnje

To se ne odnosi na sve muškarce, ali većina njih ne mari toliko za svoju odjeću i njenu kupovinu prepuštaju djevojkama ili ženama. Naravno da vole da dobro izgledaju, ali ne vole da vrijeme provode u kupovini odjeće. Imajte to uvijek u vidu.

Izbjegavat će priču o osjećanjima

Žene su uvijek bile romantičnije i zato vole da razgovaraju o osjećanjima. Međutim, muškarci su drugačiji, pragmatičniji i iako smatraju da je komunikacija potrebna za uspješnu vezu, ne žele stalno da razgovaraju o svojim osjećanjima. Kada mu dođe – saslušajte ga i cijenite to, a ako mu nije do razgovora nemojte ga tjerati.

Uvijek će biti mamini sinovi

Neće se svi saglasiti sa ovim, ali muškarci su veoma vezani za svoje majke, ma koliko imali godina! To je razumljivo, jer je majka prva žena sa kojom su se susreli i koja ih je vaspitala da budu takvi kakvi su danas. Ako vam „prebaci“ da njegova mama nešto bolje sprema od vas, recite mu da ćete se potruditi da to promijenite. Dopast će mu se vaša ambicioznost u tom domenu. Ipak, vas dvije ste njegove omiljene dame na svijetu.

Azra.ba