Lifestyle

Najsimpatičniji labradoodle Instagrama

Autor: Žene.ba
Najsimpatičniji labradoodle Instagrama
Instagram je pun (mogli bismo čak reći krcat!) preslatkih profila kućnih ljubimaca. Pratimo njihove avanture, nepodopštine i zapravo ne samo da upoznajemo njihov život nego i život njihove obitelji. Mnoge takve situacije donose neiscrpno vrelo inspiracija što raditi, što posjetiti i kako fotografirati vašeg najdražeg četveronožnog suputnika i najboljeg prijatelja.
@reagandoodle

REAGAN – LABRADOODLE KOJI OSVAJA SRCA

Reagan, australski labradoodle, često sa svojim posvojenim bratom Lil Buddyjem živi u Portlandu, Oregon, SAD i provodi svoje vrijeme sa svojom obitelji na kopnu, no i na njihovom brodu na rijeci i zapravo pokazuje kako divan život može biti s troje djecom, u avanturama… Posebno zato što je Reagan pasmina nastala križanjem labradora i pudle kako bi nastao pas blagog karaktera, idealan za obitelj, smiren i staložen, no istovremeno pun energije kako bi mogao svojom igrom i sportskim sklonostima ispuniti sva očekivanja djece i aktivne obitelji.

@reagandoodle

Činjenica da mu se krzno ne linja i da je pogodan za djecu koja imaju astmu ili su sklona alergijama čini ga možda najboljim obiteljskim psom. Kroz kakve sve avanture Reagan prolazi možete pratiti na njegovom Instagram profilu. Nećete moći prestati scrollati!

@reagandoodle
@reagandoodle
@reagandoodle
@reagandoodleJournal.hr