Moda

Najljepša žena svijeta i slavni pjevač plijenili poglede na crvenom tepihu

Autor: Žene.ba

Na premijeri filma 'Les plus belles annees dune vie' u Cannesu nastala je prava ludnica kada su se na crvenom tepihu pojavili glumica i nekadašnja Miss svijeta Priyanka Chopra i pjevač Nick Jonas. Slavni par plijenio je poglede u bijelom od glave do pete, a usklađenim stajlinzima pažnju su izazvali i zaljubljenim pogledima i dodirima koje nisu skrivali od kamera.

Priyanka Chopra i Nick Jonas

Otkako su koncem 2018. godine razmijenili bračne zavjete na raskošnom trodnevnom vjenčanu u Indiji, glumica i Miss sviijeta Priyanka Chopra i pjevač Nick Jonas ne prestaju oduševljavati javnost svojom zaljubljenošću i romantičnim gestama.

Glumica i pjevač gotovo su nerazdvojni, a čak i kada imaju neodgodive poslovne obaveze trude se biti jedno oz drugo, pa je tako lijepa Indijka Nicku i njegovoj braći nedavno pravila društvo na snimanju spota u Miamiju.

Koliko je zaljubljen slavni par nije krio ni na Filmskom festivalu u Cannesu, gdje se trenutno preselilo pola Hollywooda. Uz brojna utjecajna imena koja su se pojavila na premijeri filma 'Les plus belles annees dune vie' našao se i slavni par koji je od trenutka kada je kročio na crveni tepih poput magneta privlačio poglede.

Priyanka i Nick plijenili su pažnju odjeveni u bijelo od glave do pete - on u elegantnom bijelom odijelu i košulji s detaljem nježno ružičaste leptir-mašne te crnim cipelama, a ona u bajkovitoj haljini od slojevitog tila s potpisom libanonskog dizajnera Georgesa Hobeike.

36-godišnja glumica oduzimala je dah u raskošnoj haljini, a za cjelokupan dojam zaslužan je i skupocjeni nakit - dijamantna ogrlica i dijamantne naušnice s potpisom kuće Chopard.

https://www.instagram.com/p/BxpuS-EFlcI/?utm_source=ig_embed

Unatoč gomili paparazza koji su jedva dočekali uslikati glumicu i pjevača kako razmjenjuju nježnosti, njima to nimalo nije smetalo. Priyanka i Nick sve vrijeme su razmjenjivali zaljubljene poglede i dodire, ne skidajući ruke jedno s drugoga, a par je paparazzima priredio predstavu i pri povratku u hotel.

Nakon završetka premijere glumica i pjevač vratili su se u Hotel Martinez gdje su odsjeli. Sati provedeni na crvenom tepihu izmorili su par koji se odlučio nagraditi pizzom. No, umjesto da jedu u privatnosti, glumica i pjevač izašli su na balkon i pred fotografima jedno drugo hranili pizzom, još uvijek odjeveni u svečane toalete.

tportal.hr

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu