Lifestyle

Nisu materijal za vezu: Ne tražite dečka u ova četiri horoskopska znaka

Autor: Žene.ba
Nisu materijal za vezu: Ne tražite dečka u ova četiri horoskopska znaka

Iako dečka ne biste trebale tražiti prema horoskopskom znaku, nije loše znati kome zvijezde baš i nisu naklonjene kada su u pitanju ljubavne veze.

Naravno, i ovdje postoje iznimke koje potvrđuju pravilo, no muškarci rođeni u ova četiri horoskopska znaka najčešće baš i nisu materijal za ozbiljniju vezu.

Ovan

Ako vam je ok viđati se samo kada njemu to odgovara i biti ona koja će sama planirati sve vaše zajedničke izlaske te ih prilagođavati njegovom rasporedu, onda je Ovan sjajan dečko za vas.

Bik

Bikovi se u vezi ponašaju kao da vam čine uslugu što svoje vrijeme troše na vas, a obožavaju se i žaliti na svoje partnere pred drugima.

Blizanci

Blizanci očekuju da se oko njih svi trude, a trud nagrađuju minimalnim znacima pažnje koji bi trebali biti sasvim uobičajeni. Muškarac u ovom znaku vam nikad prvi neće reći da vas voli, a kada vi to napravite, vjerojatno će vam odgovoriti - hvala!

Rak

Iako su Rakovi na glasu kao osjećajni, najčešće misle samo na svoje osjećaje. Očekuju da ih se tetoši i obasipa komplimentima, a rijetko uzvraćaju istom mjerom.

Index.hr