Lifestyle

Nova frizura Due Lipe je savršeno jesensko izdanje najpopularnije frizure na svijetu

Autor: Žene.ba
Nova frizura Due Lipe je savršeno jesensko izdanje najpopularnije frizure na svijetu

Pop superzvijezda Dua Lipa prošle je godine svoje prepoznatljive duge uvojke zamijenila efektnim i super kratim blunt bobom koji se uskoro istaknuo kao jedna od najpoželjnijih frizura godine. Početak jeseni i novi projekt za beauty brend Yves Saint Laurent, sada su bili idealno vrijeme za još jednu promjenu frizure – svoj kratki bob Dua Lipa zamijenila je njegovom savršenom jesenskom varijantom.

DUA LIPA VEĆ NOSI ‘IT’ FRIZURU ZA JESEN

Dua Lipa je postala zaštitno lice novog Yves Saint Laurent parfema Libre povodom čije je promocije održala nekoliko mini koncerata u najvećim europskim gradovima. Upravo je YSL druženje u Parizu bilo mjesto na kojem je Dua Lipa otkrila svoju novu frizuru – dugi bob s dugim i ravnim šiškama.

Jednostavnu i šarmantnu bob frizuru kojom su se posljednjih godinu dana inspirirali mnogi, Dua Lipa sada je zamijenila dužinom do ramena i dugim, ravnim šiškama, dok je kestenjastu smeđu zamijenila crna boja.

Jednostavna frizura u trenu se istaknula kao savršeno jesensko osvježenje – i dok će svi ljubitelji kratkog boba u njoj naći odmak od omiljene frizure, ali još zadržati njezin šarm i jednostavnost kada je svakodnevno stiliziranje u pitanju, ljubitelji dugih uvojaka u njoj će pronaći efektno osvježenje za novu sezonu i dužinu koja još uvijek zadržava praktičnu stranu duge kose koju uvijek možete skupiti u rep ili pundžu.

Iako se Dua Lipa najvjerojatnije odlučila za promjenu u obliku perike, njezina nova frizura bez sumnje će uskoro postati jedan od najpopularnijih ove sezone.

@dualipa

Journal.hr