Lifestyle

Ova su tri znaka zodijaka - najveće kraljice drame!

Autor: Žene.ba
Ova su tri znaka zodijaka - najveće kraljice drame!

LAV 
Ako moramo birati 'kraljicu svih drama' onda je to upravo Lavica. Ona uživa da je se gleda i sluša, ima visoke standarde u životu i smatra da zaslužuje (samo) najbolje. I često u tome prelazi granice strastvenosti pa postaje prava 'drama queen'. Tada na vidjelo često dolaze i njezine negativne osobine, arogantnost i egoizam i neće popustiti - dok ne dobije što želi.

ŠKORPION 
Znamo da je ovaj znak strastven u svim oblicima. Škorpionke su pune života i vrlo uporne, no kada je uzrujana te se njezine vrline lako pretvore u .- mane. Naime, kad je pod stresom i vrlo emotivna, kod nje je tanka granica do agresije, a ljutnja se pretvara u pretjeranu dramatičnost oko svake sitnice. U takvim situacijama ne raspravljajte s njom, nego pričekajte da se oluja stiša.

RAK 
Račice su poznate kao vrlo osjetljive osobe, no kada završi u jednom od svojih 'raspoloženja' - bilo zato jer nije dobila pažnju koju je silno htjela ili su je jednostavno preplavile emocije -  počet će se ponašati poput uvijeđene dive ili, pak, razmažene princeze. Lako će tada preći sve granice, a najbolji 'lijek' za takvu dramu jest da je - vratite u stvarnost.

Cosmopolitan.hr