Lifestyle

Ovim horoskopskim znakovima ne možete lagati

Autor: Žene.ba
Ovim horoskopskim znakovima ne možete lagati

U astrologiji postoje neki horoskopski znakovi koji se rađaju s nevjerojatnom sposobnošću "čitanja" drugih ljudi.

Takvim ljudima nemoguće je podvaliti ikakvu laž jer istinu ne traže samo u riječima već i u govoru tijela, načinu na koji neko priča, pokretima, pogledima, uzdasima. Oni su poput ljudskih detektora laži, a radi se o ovih pet horoskopskih znakova:

Djevica

Djevice imaju oko za detalje i ništa im ne može promaknuti pa ni laži. Dok razgovarate s njima, osobe rođene u ovom znaku u svojim glavama provode duboku analizu svakog vašeg pokreta, uzdaha, pogleda i lako mogu prepoznati da ne govorite istinu, pogotovo ako vas poznaju dugo, piše Index.

Blizanci

Sumnjičavi Blizanci teško vjeruju ljudima i imaju spremna potpitanja za svakoga u koga posumnjaju da ne govori istinu pa im je gotovo nemoguće slagati.

Škorpion

Škorpioni su po prirodi jako znatiželjni, ali i uporni pa kada sumnjaju da netko laže, ne odustaju dok ne doznaju istinu, bez obzira na to koliko će im to oduzeti vremena ili energije.

Jarac

Skeptičnost je jedna od glavnih karakternih crta Jaraca pa osobe rođene u ovom znaku nije nimalo lako nasamariti. A kada nekoga uhvate u laži, s tom osobom više ne žele baš ništa.

Vodenjak

U ovom znaku obično se rađaju vrlo inteligentni i oprezni ljudi koji usto i jako dobro čitaju druge pa im je zbilja teško slagati. No za razliku od Jarčeva, Vodenjaci vas neće prekrižiti iz života ako doznaju da ste im lagali niti će to shvatiti kao uvredu, već će vam sve brzo oprostiti.

Žene.ba