Lifestyle

Pazite ih se: Ova tri horoskopska znaka povrijedit će vas svojom dvoličnošću

Autor: Žene.ba
Pazite ih se: Ova tri horoskopska znaka povrijedit će vas svojom dvoličnošću

Svi mi (htjeli to priznat ili ne) imamo svoje tamne strane, mane ili loše osobine. No koliko god se trudili promijeniti vlastito ponašanje, nekih ćete se stvari jako teško uspjeti riješiti jer su jednostavno zapisane u zvijezdama. Točnije, u vašem horoskopskom znaku.

Ovo su tri horoskopska znaka koja će vas vrlo lako prevariti svojom dvoličnošću:

Blizanci

Najlakše ih je opisati kao znatiželjne kameleone. Oni se vrlo lako prilagode svakoj situaciji i svugdje su prisutni. Ništa ne prepuštaju slučaju i rado kontroliraju situaciju iz prikrajka. Kroz život ih vode znatiželja i  potreba za stalnim otkrivanjem novih stvari, a njihova nezasitna potreba za prikupljanjem informacija dolazi od njihovog vladajućeg planeta – Merkura.

Zato se nemojte iznenaditi ako vas najbolji prijatelj rođen u znaku Blizanca odjednom počne izbjegavati ili se počne drugačije ponašati prema vama. Pripadnici ovog znaka se stalno mijenjaju i to je ponekad izvan njihove kontrole.

Vaga

Vagom vlada šarmantna Venera, planet ljubavi i ljepote. Unatoč tome što je riječ o planetu ljubavi i ljepote, prema grčkoj mitologiji, boginja ljubavi Venera je također osvetoljubiva i sebična.

Pripadnici ovog znaka ne vole sukobe, a imaju i zanimljivu sposobnost – vrlo brzo i lako pročitaju druge ljude. Kako bi zaštitili sami sebe, ljudi rođeni u znaku Vage sposobni su brzo promijeniti lice i od milih i dragih postati oštri i osvetoljubivi. Upravo se u tome skriva njihova dvoličnost.

Škorpion

Ovaj vodeni znak je vrlo tajanstven i intenzivan jer njime vlada Pluton, bog podzemlja. Oni koji su rođeni u ovom znaku imaju tendenciju doživljavati traume još u mladosti pa od tud dolazi i njihova empatija, ali i intuicija.

Potreba Škorpiona za potpunim povezivanjem s drugim ljudima ponekad može graničiti s opsesijom. Pripadnici ovog znaka žele sve ili ništa pa će vas vrlo lako hipnotizirati i pokazati vam svoje drugo lice kako bi dobili ono što su naumili.

Index.hr