Lifestyle

Plantwear trendi ručno rađeni drveni satovi

Autor: Žene.ba
Plantwear trendi ručno rađeni drveni satovi

https://www.instagram.com/p/BlVrWCTnWag/?utm_source=ig_embed

PLANTWEAR SATOVI- EKOLOŠKI OSVIJEŠTEN PROIZVOD

Plantwear drveni satovi potpuno su neodoljivog dizajna i u sebi nose posebnu dozu artističkog šarma. No, priča koja stoji iza ovih satova i cijelog Plantwear webshopa iz Amsterdama još je zanimljivija i inspirativnija. Riječ je o ručno rađenim proizvodima, a posebna pažnja je posvećena ekologiji. Naime, ovi su satovi izrađeni samo od onog drveća koje je posječeno kako bi se oslobodio prostor za razvoj drugog drveća i napredovanje šume. To znači da sva sirovina od koje se izrađuju ovi neodoljivi satovi ima FSC certifikat. Filozofija ovog brenda počiva na ideji da se u prirodu treba vratiti više nego što se iz prirode uzme. Stoga Plantwear svakog mjeseca posadi 50 stabala u prašumama Brazila kako bi potakli očuvanje šuma i djelima pokazali što točno znači eco friendly brend. Tu lijepu gestu čine u suradnji s The nature conseruacy foundation. Njihova poruka je usmjerena na ekonomsku, ekološku i socijalnu stabilnost i održivost. Suživot i suradnja čovjeka i prirode, potrebna je i nužna za postizanje blagostanja, stoga tu simbiozu toliko naglašavaju.

Ideja za ekološku izradu satova kreiranih od drveta lansirana je na tržište 2013. godine i od tada do danas nižu samo uspjehe. A svom asortimanu su dodali i drvene sunčane naočale te zaštine maskice za mobitele.

https://www.instagram.com/p/Bjo5fsdlgrt/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Blnt0ornNve/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bjt5NqDl5yU/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BiwHMDnFfiH/?utm_source=ig_embed

Osim potpuno drvenih kombinacija, u ponudi su i kombinacije s tekstilnim remenom, remenom od veganske kože te komadi s kamenim detaljima. Poseban je naglasak na detaljima budući da je ovaj brend namijenjen ljudima koji se ističu, koji vole jedinstvenost i unikatnost. Većina modela je unisex dizajna, a možete birati i između sportskih te glamuroznih varijanti. Kad pronađete stil za sebe, njegovat ćete ga godinama s obzirom da su ovi satovi nastali u radionici iz koje izlaze prava mala umjetnička djela. Na svaki sat se dobije dvogodišnja garancija, a za svaku narudžbu se naplaćuje shipping. Originalni i jedinstveni primjerci ovih modnih dodataka ušetat će u vaš stil i učiniti ga upečatljivim i prepoznatljivim zauvijek.

https://www.instagram.com/p/BkXlYkbF31r/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BkKZf08lp_I/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BkF7-2yF6zg/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bh8eQGHHarp/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bh6lkrAn4n8/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BfLR-uMHtEl/?utm_source=ig_embed

Journal.hr