Lifestyle

Raskošne trendi boje za kosu koje će osvježiti jesensku sezonu

Autor: Žene.ba
Raskošne trendi boje za kosu koje će osvježiti jesensku sezonu

https://www.instagram.com/p/BbctPUHFUH-/?utm_source=ig_embed

Polako se približavamo kraju ljetne sezone i opraštamo od ljetnih modnih favorita i beauty trendova. Nakon što ćemo kupaće kostime i lanene komade pospremiti u kutiju ispod kreveta, a nove odjevne komade, modne dodatke i trendove dodati na police ormara, korenut ćemo se i novim beauty trendovima koji će dodatno transformirati i začiniti naš jesenski look.

Jedna od najefektnijih promjena zasigurno je promjena frizure. Osim osvježenja frizure koju ćemo potražiti u slojevima koji unose volumen i dinamičnost u vašu kosu, šarmantnim šiškama ili nepogrešivom bobu, jednako efektnu promjenu pronaći ćemo i u novoj boji za kosu. Nakon zlaćanih uvojaka i svijetlijih pramenova kojima su nam kosu prošarali sunčani ljetni dani, jesen nas vraća raskošnim nijansama inspiriranim jesenskom paletom.

TRI BOJE ZA KOSU KOJE ĆE OBILJEŽITI JESENSKU SEZONU

https://www.instagram.com/p/Bl_NYjEgPFs/?utm_source=ig_embed

Ako ste se ususret novoj sezoni odlučili za promjenu boje, jesenski beauty trendovi istaknuli su tri raskošne nijanse s kojima ne možete pogriješiti, a među kojima ćete zasigurno pronaći svojeg favorita. Jedan od najvećih jesenskih trendova je povratak smeđih tonova koji će laskati jesenskoj paleti kako unutar ormara, tako i unutar kozmetičke torbice. Od svijetlosmeđih tonova koji zadržavaju ljetnu toplinu do tamnih nijansi smeđe koje uvijek dolaze s dozom mističnosti, smeđa je bez sumnje ponovo hit jesenske sezone.

Uz bezbroj raskošnih smeđih nijansi, jesen je istaknula boju šampanjca kao savršeni odabir za sve ljubiteljice plavih uvojaka. Nježna i ženstvena, boja šampanjca donosi savršeno osvježenje nakon zlatnih tonova koji su vladali ljetnom sezone. Još jedan od trendova među najpoželjenijim jesenskim bojama za kosu su vatrene narančaste i crvene nijanse – vibrantna i bogata bakrena nijansa je izbor koji će u jednom posjetu frizeru začiniti vaš jesenski look.

RASKOŠ SMEĐIH TONOVA

https://www.instagram.com/p/BfACoufAxYB/?utm_source=ig_embed

BOJA ŠAMPANJCA

https://www.instagram.com/p/BmoSk-9AtOH/?utm_source=ig_embed

VATRENA BAKRENA NIJANSA

https://www.instagram.com/p/BnFUZ_jnIJV/?utm_source=ig_embed

Journal.hr