Lifestyle

Šarmantna mjesta koja morate vidjeti za života

Autor: Žene.ba
Šarmantna mjesta koja morate vidjeti za života

Svijet je velik, ali je život kratak poznat je citat koji je istinit i upravo zato morate putovati da bi vidjeli što više, a putovanja vas nagrađuju novim znanjima i ljepotama koje skriva ovaj predivan svijet u kojem živimo. Predstavljamo vam najbolja šarmantna mjesta koja morate vidjeti za života.

Manarola

Predivna Manarola nalazi se u Italiji i jedna je od najljepših destinacija Europe. Manarola se nalazi u Cinque Terre-u i vrlo je jednostavno i povoljno posjetiti ovu destinaciju.

Rovinj

Grad Rovinj pravi je mali Raj na Zemlji i jedan od  najljepših gradova ne samo Istre nego i cijele Hrvatske pa i šire. Otmjeni hoteli, predivni restorani, slikovite ulice i bogata povijest su samo nekoliko razloga zašto bi trebali posjetiti Rovinj.

Ohrid

Grad Ohrid i jezero su biseri Makedonije i jedno od najljepših mjesta u Europi. Ovo šarmantno jezero pravi je biser Europe i odličan izbor za ljetni ili proljetni odmor.

Kotor

U Crnoj Gori se nalazi predivni maleni Kotor, grad bogate povijesti i kulture, slikovitih ulica, neobičnih restorana i osamljenih villa s čijih se terasa nudi predivan pogled.

Colmar

Maleni Colmar se nalazi u Francuskoj i datira iz 9.stoljeća, a osim predivne kulture, slikovitih ulica i duge povijesti ovo mjesto je uvijek romantične atmosfere, a njegove ulice su tako šarmentne kao i njegova arhitektura.

Popeye selo

Popeye selo se nalazi na otoku Malti i jedno je od najljepših sela na svijetu (pogledajte fotografiju ispod).

Bled

S dugom poviješću, predivnim dvorcem i čarobnom jezerom ovo mjesto zaista zaslužuje mjesto na našoj listi, ali i na listi svih knjiga i internet portala jer se radi o jednoj od najšarmantnijih destinacija na svijetu.

Hallstatt

Teško je opisati sve kvalitete ovog mjesta i istoimenog jezera, ali možemo ukratko reći da je ovo jedno od najljepših jezera na svijetu, a cijelo mjesto je šarmantno, slikovito i kako ovdje uvijek vlada neka posebna i vrlo romantična atmosfera.

Aix en Provance

U Provansu pokaj Marseille-a se nalazi Aix En Provance, jedno od najljepših mjesta Francuske i grad koji uvijek odiše predivnom i romantičnom atmosferom. Ako želite upoznati prave čari i šarm Provanse onda morate posjetiti ovu destinaciju.

Annecy

Annecy je maleni Francuski grad koji se nalazi na manje od 30minuta autom od Geneve do koje možete jeftino avionom. Annecy je šarmantan grad predivne arhitekture, kanala i mostova, a njegova atmosfera će vas očarati i zaljubit ćete se već na prvi pogled.

Giethoorn

Uz Amsterdam se nalazi jedno maleno mjesto koje uvijek spominjemo na svim listama najljepših i najboljih destinacija, a riječ je o predivnom selu Giethoorn koje je pravi skriveni biser Europe koji se jednostavno mora posjetiti za života.

Češki Krumlov

Češka ima više od samo Praga i jedna od takvih destinacija je i Češki Krumlov koji je po mnogima i mnogo šarmantnije i ljepše mjesto čak i od slavnog Praga. Ako putujete u Prag i Češku obavezno se potruditi posjetiti i ovaj predivan gradić.

putujmojeftino.com