"Volim ove jednostavne kombinacije koje ne zahtijevaju previše sastojaka, a volim da su i sastojci većinom dostupni svagdje. Kod sirovih torti obožavam i to što su gotove za 15-ak minuta, sama priprema jel, hlađenje kod njih traje nešto duže. Torta na fotografijama se recimo hladila otprilike četiri sata i bila je kremasta, a ukoliko volite da je više sladoledna, hladite ju duže."
Sastojci:
Sastojci za podlogu:
20 datulja
110 g mljevenih badema
Sastojci za kremu:
200 g indijskih oraščića
4 žlice kokosovog ulja (prethodno rastopljenog ukoliko vam nije u tekućem stanju)
4 žlice javorovog sirupa ili meda (može više manje žlica, po ukusu)
60 g malina ili borovnica, kupina...
sok 1 limuna
korica 1 limuna (ako ne želite staviti koricu, možete koristiti limun šećer)
1 dcl kokosovog mlijeka (možete koristiti i kravlje u nedostatku)
Buro 24/7