Lifestyle

Slavna trudnica muku muči sa kilogramima

Autor: Žene.ba

Model i autorica nekoliko kuharica, 32-godišnja Chrissy Teigen, s 39-godišnjim glazbenikom Johnom Legendom čeka drugo dijete. Par već ima djevojčicu Lunu koja je u travnju napunila dvije godine, a sada čekaju dječaka. Chrissy je još u ožujku izjavila da je u prvih šest mjeseci trudnoće dobila 17 kilograma, a prije nekoliko dana, nekoliko tjedana prije porođaja, požalila se da je i dalje gomilala kilograme te da je čak i njezin nos promijenio izgled: 'On ima svoj BMI (Indeks tjelesne mase)', našalila se na svoj račun putem Twittera.

K tome, požalila se i da joj povremeno krvari nos, desni, te da su joj neprestano natečene noge. Pa ipak, u fazi koju kod trudnica popularno nazivamo fazom 'gniježđenja', supruga je natjerala da odu u šoping i to u dućan 'The Container Store' u kojem se prodaju stvari za pohranu, od onih u ormarima, preko igračaka do namirnica u frižideru.

S njom je stvari strpljivo birao i njezin suprug John legend, a da im je bilo veselo od beskonačnih kutija i kutijica, govori njezin Twitter post: 'Prvi put smo bili u dućanu s kutijama... to je... to je puno kutija...', napisala je u svom prepoznatljivo šaljivom tonu.

Par je iznimno povezan, a budući da su imali problema s neplodnošću, oboje njihove djece začeto je medicinski potpomognutom oplodnjom.

Gloria.hr

Da li biste ih nosile?

Crocsice s biserima: Modni izazov za samo najodvažnije

THE TORTURED POETS DEPARTMENT

Taylor Swift započinje novu eru

Slavi 24 godine ljubavi

Victoria Beckham otkrila tajnu za sretan brak