Lifestyle

Tri horoskopska znaka kojima sezona Vage donosi sreću u ljubavi

Autor: Žene.ba
Tri horoskopska znaka kojima sezona Vage donosi sreću u ljubavi

S prvim danom jeseni ušli smo u sezonu Vage koja traje do 22. oktobra.

Utjecaj horoskopskog znaka koji simbolizira ravnotežu i harmoniju, mnogima će pomoći da donesu neke odluke koje će uvesti sklad u njihov život. Također, ovo je period u kojem je najlakše dovesti u red i ljubavni život, a astrolozi s portala YourTango ističu tri znaka kojima sezona Vage donosi najviše sreće u ljubavi:

Blizanac

Blizancima se u sezoni Vage smiješi puno koketiranja, novih poznanstava i spojeva. Kliknut ćete s puno ljudi no to ne znači da se odmah morate s nekim upustiti u vezu. Tijekom sezone Vage opušteno uživajte u flertanju, jer vam sezona Strijelca svakako donosi nešto ozbiljnije.

Vaga

Očekivano, za Vage je ovo najbolji period na svakom polju, pa tako i na ljubavnom. Lako ćete privlačiti pažnju drugih zbog čega ćete se napuniti samopouzdanjem i odvažiti se na neke svari na koje inače ne biste, poput prilaženja frajerima ili odlaska na spoj na slijepo. Prihvatite sve što vam se nudi jer, čak i ako ne nađete ljubav, sigurno ćete se dobro zabaviti.

Vodenjak

U sezoni Vage Vodenjaci bi mogli upoznati ljubav svog života. Ovaj period donijet će vam puno novih poznanstava i velike su šanse da ćete naletjeti na nekoga tko će vas oboriti s nogu. A s obzirom na to da znate da vas očarati može samo netko tko je sličan vama, slobodno se možete opustiti i biti svoji.

Index.hr