Lifestyle

U Londonu je otvoren hotel za biljke

Autor: Žene.ba
U Londonu je otvoren hotel za biljke

Volite li zelenilo, sigurno vam je poznat onaj (nimalo lijep) osjećaj kada se nakon godišnjeg odmora vratite na svoj balkon i shvatite da većina biljaka koje ste čitavu godinu predano njegovali više nije u top formi.

https://www.instagram.com/p/B02wj62AA3T/?utm_source=ig_embed

Kako to ovog ljeta ne bi bio slučaj, brend Patch smislio je jednu zbilja fantastičnu ideju – prvi londonski hotel za biljke! Naime, Patch Plant Hotel je mjesto na kojem možete stručnjacima povjeriti čuvanje svojih biljaka dok ste na odmoru, a oni će se pobrinuti da vaši “zeleni ljubimci” dobiju tretman od pet zvjezdica i dočekaju vas u punom sjaju kada se preporođeni vratite s godišnjeg.

https://www.instagram.com/p/B0SoJhDga1-/?utm_source=ig_embed

Sve su prostorije podešene na idealne klimatološke uvjete i prilagođene tako da biljke dobivaju dovoljnu količinu sunca, a najbolja stvar kod ovog posebnog hotela je što je u potpunosti besplatan. Jedino što trebate učiniti je predbilježiti se koje ćete datume biti odustni, dopremiti svoje zelene ljubimce u Patch, prepustiti ih rukama botaničara i rasterećeni otputovati na zasluženi odmor.

https://www.instagram.com/p/B05UT4-AfHi/?utm_source=ig_embed

“Dobro nam je poznato razočaranje koje nas dočeka pri povratku s godišnjeg odmora kada shvatimo da su se naše biljke iz prekrasnog zelenila pretvorile u tužne trule grančice. Otvorili smo hotel za biljke kako bismo pomogli svima onima koji obožavaju zelenilo, a nemaju ga kome ostaviti na čuvanje”, izjavili su iz uprave ovog posebnog hotela.

Elle.hr