Lifestyle

Uz ove stilske trikove uvijek ćete izgledati besprijekorno

Autor: Žene.ba

Ponekad pogled na savršeno sređene djevojke s Instagrama može biti frustrirajući jer se same rijetko nađemo u takvim izdanjima.

Sve je na svom mjestu, odjeća kao da je krojena po njima, a njihovo kućno izdanje izgleda bolje od našeg formalnog. U čemu je problem i zašto su one toliko drugačije?

Tajna je, naime, u nekoliko stilskih trikova uz koje ćete uvijek izgledati sređeno i trendi bez obzira na to koliko vremena imale za spremanje, piše Index.

1. Birajte samo odjevne komade koji vam savršeno pristaju

Umjesto kvantitete, birajte kvalitetu. Radije nemojte kupiti nešto što vam se sviđa, a ne stoji vam najbolje nego da po svaku cijenu budete u trendu. Birajte krojeve koji pristaju vašoj figuri i one komade koji ističu samo vaše najbolje značajke.

2. Nemojte pretjerivati s modnim dodacima

Pronađite svoju sigurnu zonu što se tiče nakita i modnih dodataka i ostanite u njoj. Iako je eksperimentiranje u potpunosti prihvatljivo, s nekoliko decentnih i elegantnih komada osjećat ćete se sigurno i samopouzdano u svakom trenutku.

3. Poigrajte se slojevima

Dosadan i običan outfit u trenutku može postati zanimljiv ako mu dodate pokoji sloj ili predimenzionirani šal. Nosite li monokromatski outfit, posljednji sloj odaberite u nekoj drugoj boji ili u zanimljivom uzorku.

4. Zamijenite udobne neugledne komade udobnom elegancijom

Umjesto neprivlačnih širokih majica kratkih rukava i neuglednih širokih trenirki, odaberite udobna i mekana pletiva i hlače širokih nogavica od nekog udobnog materijala koje će vizualno izdužiti vaše noge.

Žene.ba

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu