Lifestyle

Vjerovali ili ne, ovo je prva beauty kampanja Naomi Campbell

Autor: Žene.ba

Posve je nevjerojatno da Naomi Campbell, jedna od najpoznatijih članica zvjezdane postave iz zlatne ere supermodela devedesetih, nikada do sada, premda njezina karijera traje već desetljećima, nije bila zvijezda neke beauty kampanje, piše Elle.

Da, baš nikada! Srećom, tu je “nepravdu” ispravio brend Nars Cosmetics koji je objavio kako je upravo Naomi Campbell njegovo zaštitno lice za prvu polovicu 2019. godine.

Tijekom svoje dugogodišnje i zbilja blistave karijere, Campbell je više puta naglašavala kako je i ona, unatoč zvjezdanom statusu, diskriminirana zbog boje kože, posebno kada su u pitanju ugovori i suradnje s beauty brendovima. “Nikada dosad nisam snimila beauty kampanju. Ljudi su mi oduvijek govorili kako imam izrazito lijepu kožu, no beauty kampanja se nikad nije dogodila”, izjavila je u maju 2017. Naomi za Evening Standard, a autor teksta samo je dodao: “Samo me pogledala onim pogledom koji govori – znaš zašto.”

Unatoč tome što nije krasila beauty kampanju popularnog brenda, Campbell je dugogodišnja prijateljica Françoisa Narsa, osnivača ovog beauty brenda. “Naomi je živuća ikona i unosi mnogo karaktera na fotografije. Poznajem ju od početka njezine karijere i mogu reći da smo poput obitelji. Od početka sam se divio njezinoj ljepoti i njezinom stilu”, izjavio je nakon što su na svjetlo dana izašle fotografije kampanje s Naomi u glavnoj ulozi koje su, naravno, oduševile publiku.

Nakon svih desetljeća koračanja modnim pistama za najveće modne kuće, nakon nebrojenih editorijala i modnih kampanja, apsolutno je nevjerojatno vidjeti da se velikoj Naomi nešto ovakvo tek sada dogodilo po prvi put. Kao veliki obožavatelji lika i djela ove modne legende možemo reći samo jedno – pa bilo je i vrijeme!

Žene.ba