Lifestyle

Započnite sedmicu ispravno, svaki dan ima svoje značenje!

Autor: Žene.ba

Prema astrologiji svaki dan u tjednu predstavlja jedan planet, ima svoju moć i kvalitetu pa je tako pogodan za određene planove i poslove.

Ponedjeljak – dan Mjeseca
Ponedjeljak kao prvi radni dan u tjednu jako je povoljan za rituale plodnosti i začeća. Također, ponedjeljak je povoljan dan za donošenje odluka koji imaju veze s vašim osjećajima, a upravo nas Mjesec ponedjeljkom čini osjećajnima.

Utorak – dan Marsa
Utorak je dan u kojem ćete biti puni energije. Utorak je najbolji dan ako želite nešto kupiti ili prodati. Također, utorak je idealan dan ukoliko želite promijeniti svoju prehranu. Idealni je to i dan za sportske aktivnosti.

Srijeda – dan Merkura
Srijedom u miru možete planirati što ćete raditi idućih dana, također možete i razgovaratis drugima o vašim planovima, ali zapamtite, nikako ne započinjite te planove srijedom. Ovaj dan je kao stvoren za komunikaciju i kreativnost.

Četvrtak – dan Jupitera
Četvrtak je dan u kojem ćete trošiti mnogo novca. Ako idete na neko putovanje četvrtkom ili ako negdje izlazite, budite oprezni i dobro razmislite na što ćete potrošiti novac. Četvrtak je dan za meditaciju, jer tada imate najbistriju intuiciju.

Petak – dan Venere
Petak je dan koji je pogodan za ljubav i za romantične večere s partnerom. Također, petak je idealan dan za osobe koje su same, jer petkom imaju najveće šanse upoznati neke nove osobe. Petak je dan kada imate najviše hrabrosti i volje za flert i zavođenje. Ako se želite vjenčati, napravite to petkom, jer je taj dan tradicionalno bio dan vjenčanja.

Subota – dan Saturna
Ako ste započeli projekte subotom, oni se često znaju odužiti, jer je to dan u kojem se obično ne dovršavaju poslovi. Ali ovaj dan ima i svoje prednosti, jer vam daje strpljenje i ustrajnost u poslu. Ako sklopite prijateljsvo ili posao tijekom subote, obično na kraju to ima dobar ishod.

Nedjelja – dan Sunca
Nedjelja je idealan dan za odmaranje i opuštanje, kao i za druženje s prijateljima. Bavite se stvarima koje vas zabavljaju isključivo nedjeljom. Također, nedjelja je idealan dan da probudite vašu stvaralačku sposobnost, ali i da sakupite energiju za dane koji slijede.

www.net.hr