Preporuke

10 viralnih makeup hitova na TikToku - od pristupačnih do luksuznih

Autor: Žene.ba
10 viralnih makeup hitova na TikToku - od pristupačnih do luksuznih
Foto: Instagram

TikTok je postao prava platforma za lansiranje kozmetičkih proizvoda u orbitu popularnosti. U moru proizvoda, neki od njih se izdvaja i stječu status viralnih hitova. Ako ste ih još isprobali, evo 10 proizvoda koji trenutno "žare i pale" na TikToku.

1. E.l.f. cosmetics halo glow liquid filter

Ovaj proizvod nije samo puder, niti tekući highlighter; to je višenamjenski filter koji daje blistavost i zaglađuje ten. S hidratantnom hijaluronskom kiselinom i skvalanom, može se koristiti samostalno, kao podloga ili u kombinaciji s drugim proizvodima. Idealno za postizanje "clean girl" estetike.

2. Clinique black honey almost lipstick

Ovaj kultni ruž za usne i balzam, lansiran 1971., stekao je gotovo legendarni status zahvaljujući svojoj univerzalnoj nijansi koja se prilagođava svakom tonu kože. Njegova popularnost na TikToku dovela je do novih varijacija, uključujući Black Honey Lip + Cheek Oil.

3. Essence lash princess false lash maskara

Ova maskara stvara efekt lažnih trepavica za pristupačnu cijenu i već ima 80 milijuna pregleda na TikToku. Korisnici je obožavaju zbog dramatičnog učinka koji definira i odvaja trepavice bez grudica.

4. Physicians formula murumuru butter bronzer

Ovaj bronzer s maslacem nudi glatki sjaj i prikladan je za osjetljivu kožu. S kombinacijom maslaca i provitamina, pruža prirodan izgled i minimalizira iritaciju.

5. Color wow dream coat supernatural sprej

Ovaj sprej za kosu, popularan među frizerima poput Chrisa Appletona, pruža sjaj i zaglađuje kosu, čineći je otpornijom na vlagu. Nanesite ga na vlažnu kosu prije oblikovanja za najbolji rezultat.

6. Wet N Wild Megaglo puder s highlighterom

Ovaj mljeveni biserni puder stvara sjaj osvijetljen iznutra i idealan je za isticanje obraza ili drugih dijelova lica. Njegova pristupačna cijena čini ga omiljenim među TikTok korisnicima.

7. Sol de Janeiro Brazilian bum bum krema za tijelo

Ova bogata krema za tijelo s açaí uljem, cupucaçu maslacem i guaranom s kofeinom pruža zatezanje i hidrataciju. Sa 6000 ocjena s pet zvjezdica na Sephori, ovaj proizvod je omiljen među korisnicima TikToka.

8. Benefit Cosmetics Benetint

Ovaj tekući ruž i boja za obraze popularan je zbog svoje svestranosti i prirodnog efekta. Dugotrajan je i lako se nanosi, što ga čini idealnim za "netom uštipnute" obraze.

9. K18 Molecular Repair Maska koja se ne Ispire

K18 Leave-In Molecular Repair maska obećava obnovu oštećene kose u samo četiri minute. S visoko koncentrisanom, veganskom formulom prepuna peptida, idealna je za sve tipove kose.

10. Wonderskin Wonder Blading Lip Stain Maska

Ova maska za usne nudi dugotrajni pigment i dostupna je u 17 nijansi. Idealna je za dugotrajne usne boje koje će trajati i tokom ljetnih vrućina.

Čudo iz B. Gradiške

Tea Kovačević nova kraljica Evrope

Korisni savjeti

Jeste li već organizovali ormar za jesen?