Za nježnu i glatku kožu

Čudo od noćne kreme koju koristi i Eva Mendes

Autor: Žene.ba
Čudo od noćne kreme koju koristi i Eva Mendes
Foto: Eva Mendes

Eva Mendes, poznata glumica i modna ikona, dijeli svoj tajni sastojak za postizanje glatke i hidratizirane kože - noćnu kremu koja je postala ključna u njezinoj rutini njege kože. Ova noćna krema, kako ističe, pruža intenzivnu hidrataciju tijekom noći, ostavljajući kožu svježom i sjajnom kad se probudiš.

Ulaganje u visokokvalitetnu noćnu kremu je ključno, jer daje proizvodu dovoljno vremena da duboko prodre u vašu kožu, čineći svoja transformativna čuda tokom cijele noći. Eva Mendes je podijelila da koristi Lancôme Rénergie Multi-Action noćnu kremu, koja je bogata s mnoštvom prednosti, uključujući učvršćivanje i podizanje kože. Dok spavate, krema cilja na više znakova starenja kako bi pružila mlađi izgled i besprijekoran ten.

Eva je učestvovala u sesiji pitanja i odgovora, gdje su fanovi pitali od čega se sastoji njena rutina njege kože. Spomenula je noćnu kremu Lancome i rekla da je nevjerovatna.

Sastojci u ovom proizvodu pažljivo su odabrani kako bi se osiguralo da svi znakovi protiv starenja budu ciljani, a da vaša koža ostane hidratizirana. Formulisano s ekstraktom lanenog sjemena, koji sadrži peptide, pomaže u ciljanju znakova starenja povezanih s gubitkom kolagena u koži. Tu su i hijaluronska kiselina, shea puter, ulje košpica kajsije i crni čaj – sve što vam je potrebno da popravite svoju kožu preko noći i da joj date sve što joj je potrebno da napreduje.

Ako se borite sa borama, gubitkom čvrstoće i elastičnosti, ili opuštenom ili suhom kožom, došli ste na pravo mjesto. Vrijeme je da te nesigurnosti ostavite iza sebe i isprobate proizvod sa stvarnim rezultatima. Kako navode iz brenda, za samo dvije sedmice korištenja vidno će se smanjiti bore na čelu, vratu i vraninim nogama.

Krema je efikasna, kvalitetna i pogodna za sve tipove kože – uključujući masnu i osjetljivu kožu. Sada je vrijeme da preduzmete akciju i počnete liječiti svoju kožu proizvodima koje zaslužuje.