Uzbudljive note

Gigi Hadid postaje ambasadorica novog mirisa Rabanne Million Gold For Her

Autor: Žene.ba
Gigi Hadid postaje ambasadorica novog mirisa Rabanne Million Gold For Her
Foto: Instagram

Rabanne je predstavio svoj najnoviji miris, Million Gold For Her, koji donosi uzbudljive i ženstvene note u zapanjujućoj bočici s prepoznatljivom XL karikom inspirisanom Rabbanneovim prepoznatljivim nakitom. Ovaj miris označava početak nove vizionarske franšize modne kuće, koja ujedinjuje opojne elemente i luksuznu estetiku.

Za ovo prestižno lansiranje, Rabanne je izabrao globalnu megazvijezdu Gigi Hadid kao zaštitno lice. Hadid, jedan od najutjecajnijih supermodela današnjice, također je TV voditeljica i uspješna poduzetnica, te je poznata po svojoj inspirativnoj prisutnosti i uticaju na žene širom svijeta.

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Gigi Hadid će predvoditi kampanju za Million Gold For Her, koja će nadahnuti sljedeće generacije da prkose normama i prihvate svoju jedinstvenost. Kampanja je kreirana od strane poznatih fotografa Merta Alasa i Manua Cossua, a soundtrack je pjesma "Pure/Honey" u izvedbi Beyoncé.

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

U kampanji, Hadid se pojavljuje u zlatnoj Rabanne haljini ukrašenoj Swarovski kristalima, prepunoj glamura i sofisticiranosti. Osvrnuvši se na miris, Hadid je komentarisala: "Million Gold For Her odražava srž Rabannea – moćan je i predivan, s notama ruže, lavande i mineralnog mošusa. Ovaj miris sjajno balansira ženstvene i muževne elemente, što mi se posebno sviđa."

Jerome Leloup, potpredsjednik Rabannea, dodao je: "Gigi Hadid savršeno utjelovljuje duh naše modne kuće. Ona nosi karakteristike legendarnih muza Rabannea, poput Jane Birkin i Jane Fonde kao Barbarelle, ali također donosi svoju jedinstvenu osobnost koja je čini savršenim predstavnikom moderne Rabanne žene."

Miris Million Gold For Her bit će dostupan u veličinama od 30 ml, 50 ml, 90 ml i 200 ml, kao i u verzijama losiona za tijelo i dezodoransa u spreju.