Ljepota

Jessica Biel izgleda prekrasno bez trunke šminke

Autor: Žene.ba
Jessica Biel izgleda prekrasno bez trunke šminke

Supruga pjevača Justina Timberlakea, 37-godišnja glumica Jessica Biel, dokazala je da s razlogom slovi za jednu od najljepših žena na svijetu.

Na svojem Instagramu objavila je selfie na kojem nema ni trunke šminke i nosi dioptrijske naočale te je ponosno pokazala prištiće, sitne borice oko očiju i podočnjake, a za svoj prirodan izgled zaradila je hrpu komplimenata i stotine hiljada lajkova.

https://www.instagram.com/p/B06GKVvBTaB/?utm_source=ig_embed

"Više mi se sviđaš bez šminke", jedan je od istaknutijih komentara koji je dobila ispod fotke jer joj ga je napisao njezin suprug, a njezina objava imala je i plemenitu svrhu.

Naime, Jessica je selfiejem bez make-upa podržala inicijativu #ShareStrong koju je pokrenula manekenka Kate Upton sa svrhom osnaživanja žena na društvenim medijima.

"Danas širim malo samoljublja bez filtera i make-upa kao podršku svojoj prijateljici Kate Upton. Njezina misija je potaknuti sve da se osjećaju snažno i nauče voljeti sami sebe onakvi kakvi jesu... i počašćena sam što joj mogu pomoći u širenju te poruke. Pokažite kakvi ste zapravo. Označite nekoga kome se divite i proširite ovaj izazov", napisala je glumica u opisu fotke.

Kate Upton je u originalnoj objavi ovog izazova istaknula da želi ženama pružiti priliku da podijele svoje svakodnevne izazove i osobna iskustva u pozitivnom okruženju.

"Želim potaknuti razgovor i pružiti ljudima platformu da pričaju o svojim borbama i iskustvima. Pokrenula sam #ShareStrong izazov kako bi imali priliku sudjelovati u razgovoru, osnaživati jedni druge i širiti pozitivu", napisala je manekenka u opisu objave koju možete pogledati u nastavku.

Index.hr