Ljepota

Kim Kardashian novom frizurom potvrdila da su kratke šiške hit

Autor: Žene.ba
Kim Kardashian novom frizurom potvrdila da su kratke šiške hit

Jedno od najvećih beauty iznenađenja godine je trend takozvanih baby šiški.

Dužine do iznad obrva, ove kratke šiške rijetko kome dobro stoje, no da su trenutno poželjne, potvrdio je vrtoglav rast u postotku pretraživanja pojma na Pinterestu, poznati dizajneri i mnoge slavne dame koje su ih u posljednje vrijeme odlučile napraviti.

A trend je sada odobrila i Kim Kardashian pa više i ne sumnjamo da će kratke šiške ove godine biti ogroman hit. Starleta na novim promotivnim fotkama za svoj beauty brend KKW Beauty koje je objavila na Instagramu ima ravne i guste šiške koje jedva dodiruju gornju liniju njenih obrva.

https://www.instagram.com/p/BtL4TK5nPpV/?utm_source=ig_embed

Fotke su reklama za njenu novu liniju crvenih ruževa pa sumnjamo da su šiške prave, no Kimini obožavatelji svejedno su oduševljeni njenom transformacijom. A s obzirom na količinu lajkova i komplimenata koje je prikupila fotkama, mogla bi i zbilja razmisliti o ovakvoj frizuri.

Kako godi bilo, sada nam je puno lakše povjerovati da će kratke šiške ove godine biti jedan od vodećih beauty trendova jer ako itko može nagovoriti mase na neki odvažan trend, to je definitivno Kim.

Index.hr