Ljepota

Krema za hemeroide na licu? Ovo su najčudnije beauty navike poznatih dama

Autor: Žene.ba
Krema za hemeroide na licu? Ovo su najčudnije beauty navike poznatih dama

Ako mislite da poznate dame njeguju svoje lice isključivo skupim preparatima, varate se.

Naime, neki od trikova u koje se ove slavne dame kunu ne koštaju ništa ili se mogu pronaći u kuhinji, a riječ je o prirodnim sastojcima koji vidljivo djeluju na poboljšanje izgleda kože lica ili kose.

Ove slavne dame otkrile su svoje najčudnije beauty navike.

Umivanje nakon nanošenja make-upa

Iako zvuči nevjerojatno, Bella Hadid tvrdi da je ovo tajna dugotrajnosti i besprijekornog izgleda njezinog make-upa. Naime, riječ je o staroj japanskoj tehnici koja nalaže da nakon šminkanja nakratko umočite lice u zdjelu s hladnom vodom i pustite ga da se osuši na zraku.

Pranje kose sokom od brusnice

Nicole Kidman je u nekoliko intervjua otkrila da kosu svaki put nakon uobičajenog pranja ispire mješavinom vode i soka od brusnice te tvrdi da je to tajna održavanja zdravog, toplog tona obojene kose.

Krema za hemeroide umjesto kreme za područje ispod očiju

Naime, vizažist Kim Kardashian West tvrdi da starleta duguje zategnuto područje oko očiju upravo kremi protiv hemeroida koja zateže kožu i zaglađuje borice.

Umivanje kockicama leda

Kate Hudson svakog jutra lice umiva kockicama leda kako bi smanjila pore i otečenost lica nakon spavanja.

Piling s mlijekom

Cindy Crawford tvrdi da besprijekoran izgled kože lica duguje pilingu od mlijeka i vode koji uklanja mrtve stanice i hrani suhu kožu. U bočicu s raspršivačem ulije jednak omjer mlijeka i vode te nekoliko puta tjedno tom mješavinom pošprica lice i umasira sastojke u kožu.

Index.hr