Ljepota

Novi trend u estetskoj hirurgiji koji su pokrenule Kardashianke

Autor: Žene.ba
Novi trend u estetskoj hirurgiji koji su pokrenule Kardashianke

Nekada su žene patile za što većim grudima i bujnim dekolteima, a onda je došla era vladavine sestara Kardashian-Jenner te je ovaj trend sve više počeo odlaziti u zaborav. Iako je Kylie Jenner najprije pokrenula trend povećavanja usana i tako zaludila djevojke diljem svijeta da počnu korigirati i iscrtavati svoje usne, Kim je ipak izdominirala trendom širokih bokova zbog čega su mnoge žene počele korigirati upravo taj dio tijela.

https://www.instagram.com/p/BfxoDJXFyHe/?utm_source=ig_embed

Tako ove godine sve više plastičnih hirurga nudi operaciju povećavanja bokova, a nije tajna da mu se svakodnevno podvrgava sve veći broj pripadnica ljepšeg spola. Uz ovaj trend pojavio se i jedan modni koji mu ide pod ruku - visoko rezani kupaći kostimi koji savršeno naglašavaju i pokazuju bokove.

https://www.instagram.com/p/BY_SZMalIKc/?utm_source=ig_embed

Jedan od plastičnih hirurga koji nudi usluge povećavanja bokova i stražnjica je Foued Hamza. Objasnio je kako se operacija ne izvodi umetanjem silikonskih implatanata u bokove već se oni popunjavaju masnim tkivom preuzetim s područja trbuha. Naposljetku, potvrdio je kako svakim danom ima sve više klijentica koje se odlučuju upravo za taj zahvat.

Story.hr