trendi boje

Pastelni pedikiri savršeni su za sezonu Vage

Autor: Žene.ba
Pastelni pedikiri savršeni su za sezonu Vage
FOTO: Ilustracija

Sezona Vage je ovdje! Otkrijte koji su to pastelni pedikiri koji će vas oduševiti tokom proslave rođendana ovog anđeoskog znaka

Sezona Vage je stigla — od 23. septembra do 22. oktobra, Lavice svijeta slave svoje rođendane.

Iako su Djevice zemljane i fokusirane na detalje, Vagama, kao vazdušnom znaku, najbolje pristaju opisi kao što su šarmantne, uravnotežene i svete. Pod vlašću Venere, planete ljubavi i mira, ovaj znak je poznat po svojoj romantičnoj auri i prirodnoj ljepoti.

Pastelni pedikiri su savršeni za Vage

Vage su pravi predstavnici soft girl estetike i često biraju prozračne nijanse — posebno pastelne (poput baby roze, plave i ljubičaste). Ove svijetle, sanjive boje možete pronaći u njihovim garderobama, svakodnevnim šminkama i omiljenim manikirima.

Što se tiče pedikira? Vage obično biraju iste pastelne nijanse koje se mogu vidjeti na njihovim noktima, a često su privučene i chic (i trendi) francuskim vrhovima ili kromiranim završnicama.

Za drage Vage i sve djevojke koje žele iskusiti energiju ovog anđeoskog znaka, evo nekoliko ideja za sezonski pedikir koje možete probati.

Inspiracija za pastelni pedikir

Cool girl srebrni listići
Za dodatni interes na vašoj sljedećoj pedikuri, dodajte malo sjaja neutralnom mauve setu s detaljima srebrnih listića.

Suptilna sjajna svijetlo roza
Kada niste sigurni tokom ove sezone Vage, ukrasite prste sa nekoliko slojeva najljepšeg svijetlo rozog laka s blagim sjajem.

Prekrasni ljubičasti chrome
Pored baby roze i nebesko plave, oni koji imaju Vagu u svom natalnom horoskopu takođe vole anđeoske nijanse ljubičaste. Ova lavanda chrome opcija je stvarno savršena — posebno za naredne sedmice.

Slatki pastelni rozi french
Bez sumnje, Vage će biti privučene klasičnim i čistim francuskim vrhovima, a zamjena oštre bijele nijanse za svijetlo rozu čini se savršenom za ovaj pastelom voljeni znak.

View this post on Instagram

A post shared by @k_naaails

Jednostavni sjajni kristali
Iako se sezona otvorenih cipela brzo završava, još uvijek možete izabrati “više je bolje” pedikir koji se ističe u petama i mules, koristeći lak u boji kože s jednim kristalnim detaljem na svakom prstu.