Ljepota

Pramenovi za 45 minuta

Autor: Žene.ba

Na naše tržište doveo ju je L’Oreal Professionnel, brend poznat po stalnom pomicanju granica i uvođenju inovacija u svijet njege, bojanja i stiliziranja kose. Njegov Instant Highlights, usluga stvorena za profesionalne frizerske salone, napokon je donio veliku promjenu po pitanju stvaranja pramenova u kosi i time bitno olakšao život svima – i frizerskim stilistima i njihovim klijenticama koje im se prepuštaju u ruke s punim povjerenjem.

Zašto instant highlights?

Ova inovacija revolucionarna je utoliko što je doslovno prepolovila vrijeme potrebno za kreiranje pramenova na kosi. Štoviše, Instant Highlights usluga garantira vam besprijekorne pramenove u samo 45 minuta, s čime se niti jedan drugi način ne može uspoređivati. Mlada ste mama, zaposlena žena ili oboje? Za sve vas kojima je vrijeme uistinu dragocjeno, osmišljena je ova usluga koja je omogućila da osvježite svoj look i osjećate se dobro u svojoj koži (i kosi), čak i onda kada nemate previše vremena za sjediti u frizerskom stolcu satima, što je inače slučaj kod izrade pramenova.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ZQdQ8ZUSgEM[/embed]

Instant Highlights prvi je ekspresni sustav za posjetljivanje koji koristi toplinu i omogućuje posvjetljivanje do šest tonova, a sastoji se od Instant Highlights pegle, kreme i aluminijskih folija, pri čemu su sva tri proizvoda dizajnirana kako bi djelovala zajedno. Osim što je brzinska, ova usluga je i pouzdana i sigurna za kosu, a kako bi doista dobro ispala, možete ju isprobati isključivo u ovlaštenim  L’OréaI Professionnel salonima.

Journal.hr