Pristupačna verzija

Pronašli smo odličnu drogerijsku zamjenu za Rhode balzam za usne

Autor: Žene.ba
Pronašli smo odličnu drogerijsku zamjenu za Rhode balzam za usne
Foto: Ilustracija

Na tržištu koje stalno raste, pronalazak idealnog proizvoda koji odgovara vašem tipu i tonu kože može biti izazovan, posebno kada su u pitanju šminka i proizvodi za njegu kože. Kada konačno pronađete takav proizvod, teško ga je zamijeniti, čak i ako je cijena visoka. Međutim, postoji rješenje u obliku duplikata ili zamjenskih proizvoda za one skuplje.

Lip Tint je tonirana verzija popularnog Rhode Peptide Lip Treatment balzama za usne. Dostupan je u četiri nijanse koje su prilagođene svim tipovima i tonovima kože, te imaju laganu slatku notu, podsjećajući nas na hranu.

View this post on Instagram

A post shared by Tsutsumi Hoang (@xoxotsumi)

Rhode Peptide Lip Tint i CATRICE Marble-licious Liquid Lip Balm uspoređeni su u smislu teksture i nijansi. Iako izgledom možda nisu identični, Catrice proizvod se pokazao kao odlična alternativa. TikTokerica Krystal Yvette je u videu isprobala sve nijanse oba proizvoda i primijetila sličnost, posebno nijansa Swirl It, Don't Shake It koja je vrlo slična Ribbon nijansi Rhode balzama.

@krystalkbeauty

Is it a dupe?! Well… sort of! The Catrice Marbilicious Liquid Balms are very similar to the Rhode Peptide Tinted Lip Treatments!

♬ original sound - Krystal Yvette

Što se tiče dostupnosti i cijene, Rhode Peptide Lip Tint košta 18 dolara, ali nije dostupan za kupovinu na našem tržištu. S druge strane, CATRICE Marble-licious Liquid Lip Balm možete pronaći u drogerijama ili na službenim stranicama brenda po cijeni od 4,70 eura.

Čudo iz B. Gradiške

Tea Kovačević nova kraljica Evrope

Korisni savjeti

Jeste li već organizovali ormar za jesen?