Fanovi uzbuđeni

Selena Gomez i njen novi beauty hit: Rare Beauty kompaktni puder

Autor: Žene.ba
Selena Gomez i njen novi beauty hit: Rare Beauty kompaktni puder
Foto: Instagram

Selena Gomez, koja je već poznata po svojoj uspešnoj karijeri na različitim poljima, nedavno je unaprijedila svoj brend Rare Beauty s novim proizvodom koji je privukao veliku pažnju. Dok su mnoge poznate ličnosti započele vlastite beauty linije, Rare Beauty je uspeo da se izdvoji na tržištu kao jedan od najcjenjenijih brendova.

Jedan od najpopularnijih proizvoda brenda su tečna rumenila, koja se često brzo rasprodaju. Ambalaža je pažljivo dizajnirana kako bi bila inkluzivna i pristupačna osobama sa invaliditetom, što dodatno ističe posvećenost Rare Beauty inkluzivnosti i dostupnosti.

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Novi kompaktni puder: True to Myself Tinted Press Powder

Selena je nedavno najavila novi proizvod, kompaktni puder nazvan True to Myself Tinted Press Powder, koji će zvanično biti dostupan od 18. jula. Ovaj puder je predstavljen kao potencijalni "game changer" u beauty industriji.

True to Myself Tinted Press Powder je dizajniran da pruža prirodan finiš, a dolazi u 14 nijansi koje odgovaraju različitim tonovima kože, čime se potvrđuje posvećenost brenda inkluzivnosti. Selena Gomez je oduvijek naglašavala važnost pružanja proizvoda za sve

Prednosti i upotreba

Jedan od glavnih izazova sa kompaktim puderima je njihova kompatibilnost sa različitim tipovima kože. Mnogi ljudi izbegavaju kompaktne pudere zbog toga što mogu biti neprikladni za njihovu kožu. Međutim, Rare Beauty kompaktni puder je formulisan da bude prijatan za upotrebu i na kombinovanoj, kao i suhoj koži. Može se koristiti samostalno za ujednačen ten ili se nanosi preko tečnog pudera, BB ili CC kreme. Ovaj puder omogućava gradaciju pokrivača, što vam omogućava da prilagodite nivo prekrivanja prema potrebama.

Prema objašnjenju Seleninog tima, ovaj puder je razvijen sa idejom da bude svestran i efikasan, ali istovremeno lagan na koži. Pruža besprijekoran izgled s minimalnim osjećajem prisutnosti šminke, što ga čini idealnim za postizanje prirodnog izgleda.