Rihanna priprema iznanađenje

Šta skriva tajanstveni novi proizvod iz Fenty Beauty?

Autor: Žene.ba
Šta skriva tajanstveni novi proizvod iz Fenty Beauty?
Foto: Instagram

Nakon što je Fenty Beauty osvojio srca korisnika širom svijeta svojim sjajem za usne, sada se svi pitaju što krije tajnoviti novi proizvod iz ove marke. Na fotografiji se prikazuje proizvod obasjan zalaskom sunca, ostavljajući fanove ove prestižne beauty kompanije u nestrpljenju dok čekaju datum izlaska ovog tajanstvenog proizvoda.

Fenty Beauty je svoje fanove uzburkao najavom novog proizvoda na društvenim mrežama, dok su fanovi Rihanne s nestrpljenjem pratili svaki korak ove pop-beauty-fashion ikone. U komentarima se pojavljuju različite teorije o prirodi ovog tajanstvenog proizvoda, pri čemu vodeća teorija sugeriše SPF vodootporni puder kao mogući proizvod. Ako se ova teorija pokaže tačnom, to bi mogao biti ultimativni izbor za ljeto. Druga teorija ističe Hydration foundation, dok se na trećem mjestu nalazi Setting spray.

Bilo koja od ovih teorija, ako se ostvari, sigurno će biti pun pogodak s obzirom na kvalitetu i postojanost proizvoda ovog beauty brenda. S nestrpljenjem očekujemo što su Rihanna i njen beauty tim pripremili, s obzirom na to da su u opisima svih fotografija na Instagramu istakli da je ovo proizvod koji se dugo očekivao i tražio, s datumom izlaska - 26. april 2024.