Daje isti efekat

Svi pričaju o kultnom Armanijevom puderu, a mi smo pronašli njegovu jeftiniju verziju

Autor: Žene.ba
Svi pričaju o kultnom Armanijevom puderu, a mi smo pronašli njegovu jeftiniju verziju
Foto: Ilustracija

U potrazi za sljedećim beauty proizvodom koji će unaprijediti naš "day to night" izgled, uvijek pratimo trendove na društvenim mrežama koji se brzo mijenjaju, bilo da je riječ o modi ili ljepoti. Često se dogodi da viralni proizvod o kojem svi pričaju nije dostupan na našem tržištu, ali srećom, to nije slučaj s puderom Skin Silk brenda Revolution. Nakon izuzetno pozitivnih recenzija na TikToku i Instagramu, postao je novi neizostavan beauty proizvod za postizanje besprijekornog, hidriranog izgleda kože.

Svjesni smo da dobar makeup izgled podrazumijeva i prirodan izgled. Davno su prošli dani kada je rutina šminkanja uključivala mnogo proizvoda i trošenje beskonačno puno vremena za nanošenje istih. Ne znamo je li to zbog trenda clean girl estetike ili zbog veće svijesti o njezi kože, ali znamo da je manje definitivno više. To posebno vrijedi za puder, zbog čega smo oduševljeni što smo pronašli puder Skin Silk brenda Revolution koji je lagane teksture, a pruža potrebni efekt.

Revolution Skin Silk puder

Novi Revolution puder je lagane teksture i omogućava nadogradnju slojeva. Zahvaljujući hidrirajućim sastojcima poput hijaluronske kiseline i kompleksa peptida, pruža koži zdrav i sjajan izgled. Skin Silk puder nudi satenski finiš i ne stvara osjećaj težine na licu, pogodan je za sve tipove kože te dolazi u čak 20 nijansi.

@sananas Silk Skin luminous de Revolution dupe du Luminous Silk d’Armani ? Je vous dis ça tout de suite ! #makeup #beauty #skincare #skinsilk ♬ chill / lofi / R & B. - DHO

Fokus brenda na podtonima prilagođava nijanse različitim ljudima, nudeći svijetle nijanse s ružičastim podtonom, srednje tamne s žutim podtonom, tamne s hladnim podtonom i tako dalje. Dodatni plus ovog proizvoda je činjenica da je cruelty-free i napravljen od veganske formule, a nudi efekt koji bi mu mnogi skuplji puderi mogli pozavidjeti. Prema mišljenju TikTokerice Sananas, Skin Silk je dupe verzija kultnog Armani Luminous Silk pudera.