Ljepota

Top 15 proizvoda za "summer body"

Autor: Žene.ba

https://www.instagram.com/p/Bf5lTv0nzCM/?utm_source=ig_embed

Još nas svega par mjeseci dijeli od odlaska na ljetovanje. Bez obzira na to koliko ono trajalo i koliko nam to godišnji odmori dopuštali, za tih barem tjedan-dva vremena provedenih na moru želimo biti u top formi. Mnoge od nas pravi su kampanjci u duši i s pripremama za ljeto počinjemo razmjerno kasno, no mi bismo svakako rekli: bolje ikad nego nikad! Ako već sad usvojite neke male rutine koje dosad niste održavale i promijenite neke male, ali značajne navike, bit ćete bliže no ikad idealu zvanom ‘summer body’.

Prije svega vrijedi istaknuti kako kozmetika samostalno teško da može učiniti čuda, isto kao što ni dijete i posebni režimi prehrane jednostavno nisu potpuni bez redovite tjelovježbe. Sve to vuče jedno drugo i naposljetku je upravo kozmetika ta koja će uz pravilnu prehranu, vježbanje i dovoljan dnevni unos vode u organizam učiniti onu malu, ali potencijalno ključnu razliku u vašem izgledu. Štoviše, krenete li zbilja živjeti zdravije no inače i usvojite sve gore navedene elemente, kozmetika će samo još bolje djelovati i osigurati vam kožu ili figuru o kojoj ste ljeti oduvijek sanjali.

https://www.instagram.com/p/BYTh0Ngn12t/?utm_source=ig_embed

Sada je dobro vrijeme za oboružati se specijalnim beauty proizvodima koji imaju zahtjevan, no svakako dostižan zadatak. Oni djeluju kako bi učvrstili kožu, podigli joj tonus, zagladili ju i učinili zdravom i lijepom, a među njima su i neki od najpoznatijih anti-celulitnih preparata koji u kombinaciji s anti-celulitnom masažom mogu dati genijalne rezultate. U top proizvode za ‘summer body’ uvrstili smo i dva apsolutna prodajna hita koja potpisuje brend Sol de Janeiro. Jedan od njih je Bum Bum Cream, o kojem smo vam već pisali: krema je to koja doslovno daje boost stražnjici, održavajući kožu na ovom području glatkom i toniranom i smanjujući pojavu celulita. Još neke hit proizvode koje možete uvrstiti u beauty rutinu prije ljeta donosimo u nastavku.

Journal.hr