Ljepota

Uz ove trikove postići ćete savršen make-up u samo pet minuta

Autor: Žene.ba
Uz ove trikove postići ćete savršen make-up u samo pet minuta

Ako niste ljubiteljica dugih jutarnjih spremanja i šminkanje vam predstavlja napor, a ne užitak, onda su sljedeći trikovi kao stvoreni za vas. Za savršen dnevni make-up koji vam daje odmoran izgled i svježinu, potrebno je samo pet minuta, a kako ga postići, pročitajte u nastavku.

Zamijenite proizvode u prahu kremastima

Kako se ne biste dugo mučile s ujednačavanjem i utapkavanjem kistovima, zamijenite proizvode u prahu kremastom alternativom. Također, umjesto tekućeg pudera koristite BB ili CC kremu koje je lakše nanijeti prstima te na nju nanesite kremasto rumenilo i highlighter. Od proizvoda u prahu koristite jedino bronzer i, ako imate masnu kožu, puder u kamenu.

Koristite olovku za oči umjesto tuša

Kako vam izvlačenje linije tuša ne bila još jedna jutarnja muka, zamijenite ga olovkom za oči, po mogućnosti u smeđoj boji koja izgleda vrlo prirodno i lako se nanosi. Smeđa maskara također je vrlo dobra zamjena za crnu jer vam daje prirodniji i svježiji look.

Umjesto matiranog - kremasti ruž

Kremasti ruž nanosi se u nekoliko sekundi i za njega vam nije potrebna preciznost kao za ruž s mat završetkom. Osim toga, još jedna prednost kremastog ruža je to što usne čini vizualno punijima i većima.

Isprobajte gel za obrve u boji

Ovaj multipraktičan proizvod kao stvoren je za užurbane dane kad nemamo vremena posvetiti se iscrtavanju savršenih obrva. Osim što će ih popuniti, ukrotit će ih i učvrstiti pa će mirno stajati na mjestu čitav dan.

Index.hr

'Moda u srcu BiH'

Održan prvi Travnik Fashion Weekend

Očaravajući predjeli

Nezaboravan porodični odmor u Turskoj

Hrvatska druga

Švicarska je pobijedila na Eurosongu