Trend 2024. godine

Za ovu šminku ne morate izdvojiti brdo novca, a izgledat ćete savršeno

Autor: Žene.ba
Za ovu šminku ne morate izdvojiti brdo novca, a izgledat ćete savršeno
Foto: Ilustracija

Njega kože kozmetikom  iz drogerija, proizvodi za kosu i šminka okosnica su svake pametne beauty rutine. Naravno, pristupačni su budžetu, ali su i super dostupni. Bilo da se radi o šamponu za jačanje kose, hidratantnom ulju za usne, četki za raščešljavanje, u drogerijama ćete pronaći sve što vam treba, a sve to za malo novca. U nastavku saznajte o kojim proizvodima je riječ.

L’Oréal Paris True Match Radiant Serum Concealer

Ova lagana formula daje lakoću, koristeći hijaluronsku kiselinu i kofein za postizanje rezultata posvjetljivanja kreme za područje oko očiju s pokrivenošću korektora svjetske klase. Osim toga, sviđa nam se suženi aplikator koji olakšava prikrivanje i blendanje.


L’Oréal Paris Elvive Hyaluron Plump Shampoo and Conditioner Set

Kosa vam je suha? Prebacite svoju rutinu tuširanja na ovaj ultra-hidratantni šampon i regenerator. Puni, dodaje sjaj, raščešljava i pojačava hidrataciju hijaluronskom kiselinom.

Maybelline Lifter Gloss Lifter Plump

Mala čili papričica na tubici mnogo govori - ova sjaj za usne koi daje volumen usnama je pikantan, ali djeluje. Ostavlja najljepši sjaj i daje prelijepu definiciju usnama.

Maybelline Super Stay 24H Skin Tint

Ako ste 2024. odustali od teške podloge, ali još uvijek želite malo prekrivanja, isprobajte ovaj genijalni puder. Tako je lagan i pruža savršenu prozirnu pokrivenost. Osim toga, prožet je vitaminom C koji pomaže posvijetliti kožu i pojačati SPF zaštitu.

CeraVe Ultra-Light Moisturizing Gel

Ovaj ultra lagani hidratantni gel idealan je za masnu kožu i kožu sklonu aknama, ili čak za one od nas koji jednostavno mrzimo osjećaj guste kreme na licu.

Neutrogena Hydro Boost Micellar Water

Neutrogena Hydro Boost franšiza glavna je u drogerijama. Marka je svoju formulu hijaluronske kiseline Hydro Boost prenijela na micelarnu vodu, koja brzo uklanja šminku i prljavštinu prikupljenu tokom dana.