savjeti

Želite li uskladiti pedikir i manikir? Donosimo vam inspiraciju

Autor: Žene.ba
Želite li uskladiti pedikir i manikir? Donosimo vam inspiraciju
FOTO: Ilustracija

Samo istinski zaljubljenici u manikir i pedikir znaju koliko je zabavno birati nove boje, dizajn i stil uljepšavanja šaka i stopala.

Uz njegu stopala koju je važno da im pružimo, bilo da to radite solo ili profesionalno, odabir odgovarajućeg pedikira je poseban aspekt beauty svijeta u kojem uživamo. Odgovarajuće nijanse i dobar odabir boje će za stopala uraditi isto što i za vaše ruke - naglasiti ten, oblik prstiju i prilagoditi se vašem stilu i cjelokupnom izgledu. 

Tokom ljetnih dana više nego u drugim periodima godine obraćamo pažnju na usklađenost pedikira i manikira. Vjerujemo da i sami težite ka tome te vam donosimo jednostavnu inspiraciju, tips and tricks, kako to možete uraditi, prenosi Bonjour ba. 

Neutralne boje

Iako neutralne boje i tonovi crvene jesu pomalo očekivan izbor ujedno su i onaj koji stopalima i rukama donosi elegantan, bezvremenski i sofisticiran izgled. 

View this post on Instagram

A post shared by GLOSSIFY (@glossifyofficial)

Tome dodajte bezvremenski french i imate inspiraciju za početak, koju možete dodatno razvijati. Osim toga trend glazed donut manikira i pedikira ne ide nikuda ni ove sezone.

Ako ste se odlučili, recimo, za crveni ili plavi manikir, onda to na stopalima može biti french u istoj nijansi. Pored french pedikira tu su cvjetići i asimetrični detalji koji će pedikir učiniti dodatno zabavnim.

Čudo iz B. Gradiške

Tea Kovačević nova kraljica Evrope

Korisni savjeti

Jeste li već organizovali ormar za jesen?