Kao i uvijek

Zendaya pokorila Pariz svojim besprijekornim modnim izborima

Autor: Žene.ba
Zendaya pokorila Pariz svojim besprijekornim modnim izborima
Foto: Zendaya

Nakon što je nedavno promijenila frizuru i postala plavuša, poznata američka glumica i pjevačica nastavila je promociju svog novog filma "Changeling". Umjesto modernog stila, odabrala je retro izgled koji je izgledao fantastično na njoj.

Zendaya je još jednom potvrdila svoj status modne ikone koji mnogi priznaju. Glumica je trenutno u fazi promocije svog novog filma "Challengers". Nedavno je stigla u Pariz gdje je sudjelovala na premijeri filma i susretu sa novinarima.

Na popodnevnom događanju, Zendaya je stigla u kombinaciji koja će ostati urezana u pamćenju. Nosila je bijelu zelenu kratku haljinu s kaputom visokog ovratnika, podignutom kosom i trakom u kosi. Njen retro izgled davao je vibru 60-ih godina, podsjećajući mnoge na stil iznimno chic Francuskinja.

Zvijezda serije "Euforija" odlučila je istražiti arhivu modne kuće Louis Vuitton te je odabrala kreaciju iz 2013. godine, dok je na čelu bio Marc Jacobs. Kompletan look zaokružila je bijelim salonkama s visokim potpeticama koje su istakle njene duge, vitke noge. No, nije se zaustavila samo na tome.

Na večernju premijeru stigla je u potpuno drugačijoj kombinaciji, što još jednom potvrđuje njenu pažnju prema pojavljivanjima na crvenom tepihu. Odabrala je svijetlo žuto-zeleno satensko odijelo koje je podsjećalo na stilizovanu pidžamu.

Iako pomalo ležernog stila, ova kreacija otkrila je njezine izvježbane trbušnjake. Sve je uparila s torbicom iste boje i brenda LV. Njena nova boja kose bila je puštena s velikim loknama, a njezin sjaj nije mogao proći nezamijećen.