Moda

13 lepršavih i udobnih haljina za posao i "afterwork" druženja

Autor: Žene.ba

Odjeći za posao mnoge žene posvećuju posebnu pažnju jer na radnom mjestu žele biti odjevene primjereno, lijepo i moderno, a važno im je i da se u toj odjeći tijekom osam sati radnog vremena osjećaju ugodno.

Ako ste u potrazi za haljinom koja će zadovoljiti sve te kriterije, svakako zavirite u našu fotogaleriju u kojoj smo skupili 12 modela haljina koje će biti odličan izbor za posao, ali i za afterwork druženja.

U trgovinama smo pronašli nezaobilazne modele s cvjetnim uzorkom te one s prugama koji nam nikako ne mogu dosaditi. Tu je i predivan lepršavi model s tričetvrt rukavima i pojasom u struku u boji pijeska te jednostavna crna maksi haljina od udobnog džerseja.

Ako vam dress code na poslu dozvoljava nošenje odjevnih komada s naramenicama i lagano otkrivena ramena, i za takvo poslovno izdanje možete pronaći nešto u galeriji. Svi izabrani modeli su lepršavijeg donjeg dijela zbog čega laskaju figurama različitih konfekcijskih brojeva te su udobni kako biste se u njima osjećali dobro cijeli dan.

Zadovoljna.hr