Moda

Trendi modeli hlača u odličnim kombinacijama za zimu

Autor: Žene.ba
Trendi modeli hlača u odličnim kombinacijama za zimu

https://www.instagram.com/p/BqXDUNyBu_0/?utm_source=ig_embed

Zima je stigla i donijela prve zimske pahulje i raskošnih novih modnih trendova, ali i starih klasika koji će u našim garderobama stvoriti bezbroj odličnih kombinacija i pobrinuti se da čak i kroz one najhladnije dane koje donose zimski mjeseci ispred nas prošećemo sa stilom. Uz trendi uzorke i najraskošniju paletu boja koju stvara spoj neutralnih tonova, boja dragulja i nekoliko jarkih nijansi koje će osvježiti i oživjeti jesensko i zimsko sivilo, jesen i zima u središte modnog svijeta, kolekcija poznatih brendova i svakog ormara stavile su nekoliko ključnih komada koje ćemo nositi uvijek i svugdje, u odličnim dnevnim i večernjim, ležernim i formalnim kombinacijama.

Među najpoželjnijim jesenskim i zimskim komadima očekivano su se istaknuli trendi modeli čizama i klasične crne torbe s modernim pomakom kao najpoželjniji modni dodaci, dok su se među odjevnim favoritima još jednom našli najtopliji kaputi, meko i udobno pletivo, ali i najraskošniji večernji komadi ukrašeni draguljima.

NEZAOBILAZNI KOMAD U SVAKOJ ZIMSKOJ GARDEROBI

U središtu svake zimske garderobe ove će se zime još jednom naći i hlače u onim klasičnim modelima kojima se vraćamo svake godine, ali i u nekim novim modelima s trendi pomakom. Uz omiljeni oversized džemper ili elegantnu poslovnu košulju, hlače su uvijek siguran izbor za ležerne, ali i poslovne kombinacije s dozom elegancije. Kako ih nositi ove sezone?

https://www.instagram.com/p/BqSUbA_BIoT/?utm_source=ig_embed

Raskošna tekstura pletiva bit će njihov savršeni ležerni spoj, dok će u kombinaciji sa statement košuljama i bluzama stvarati formalniji look idealan za svako poslovno okruženje ili za večernji izlazak. Uz te dvije poznate formule kojima se vraćamo svake jeseni i zime, klasični i trendi modeli hlača dio su i jednog od najpopularnijih trendova sezone – modernog odijela koje ćemo nositi u kombinaciji s čizmama, ali i tenisicama, s elegantnim bluzama i finim dolčevitama, ali i s T-shirtom i ležernim džemperima.

Najpoželjnije model hlača već nose i popularne trendseterice. Iako se u središtu njihovih ormara uvijek nalaze oni najefektniji modni trendovi, hlače u klasičnom i trendi izdanju svoje mjesto pronašle su u njihovim jesenskim i zimskim ormarima te svakodnevnim kombinacija. Od plavih traperica do odijela u boji, od trendi kariranih hlača do klasičnih modela u crnoj boji, u nastavku donosimo odlične outfit ideje za svaki model hlača koji možete poželjeti u svojoj zimskoj garderobi.

https://www.instagram.com/p/BRTz9gTB-cJ/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Boq1AlAhANy/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bo7LX62Hls6/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bp_-EHXB9ow/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bfghs7ZAOmX/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BqPqWJHhOCy/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BqAz4ZlBFMq/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BqPTs9Hnn2H/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BpP6ZhQhWK5/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BpPhcwOHcgv/?utm_source=ig_embed

Journal.hr