Moda

3 najpopularnije vjenčanice za ljeto 2018. na Pinterestu

Autor: Žene.ba
3 najpopularnije vjenčanice za ljeto 2018. na Pinterestu

Pinterest je izvrsna platforma za modna nadahnuća bez obzira tražite li odjevne komade za svaki dan ili haljine za svečana događanja poput vjenčanja.

Ne čudi stoga što brojne korisnice, ali i modni dizajneri obraćaju pažnju što se najviše gleda i “pina” na Pinterestu.

Kada su u pitanju vjenčanice, kreacije Grace Loves Lace i dalje su najpopularnije među korisnicama ove društvene mreže. Ove sezone osobito je popularan model Camille, koji karakteriziraju dugi rukavi od bijele čipke i s dramatičnim izrezom na leđima.

Da su ove godine vrlo tražene haljine s naglašenim leđima potvrđuje i brend Anna Campbell Bridal čija se haljina Savannah nalazi na drugom mjestu najpopularnijih haljina na Pinterestu.

Riječ je o modelu s prekrasnom čipkom na leđima koja oduzima dah, ali i tajnim rastezljivim dijelom na predjelu struka koji mladenkama omogućuje da sjede, jedu i u potpunosti uživaju u svojem vjenčanom danu.

Anna Campbell Bridal haljina Savannah

Odvažnije mladenke, pak, biraju dvodijelnu vjenčanicu australske dizajnerice Karen Willis Holmes. Haljina Mabel ima jednostavan, ali decentan A kroj koji naglašava žensku figuru te šik kratke rukave koje razigravaju cijelu kombinaciju.

Karen Willis Holmes haljina Mabel
Karen Willis Holmes haljina Mabel
Zadovoljna.hr