Izvrstan modni detalj

3 pravila za nošenje kaiša koji će naglasiti vaš stil

Autor: Žene.ba
3 pravila za nošenje kaiša koji će naglasiti vaš stil
Foto: Instagram

Nemojte podcijeniti snagu modnog dodatka koji može transformirati vaš outfit - kaiš. Iznad praktične funkcije, kaiš može dodati dozu stila i elegancije vašem izgledu.

Ako želite da vaš kaiš bude zvijezda vaše odjevne kombinacije, slijedite nekoliko jednostavnih pravila kako biste postigli savršen izgled.

Kaiš kao zvijezda outfita

Kada želite istaknuti kaiš na pravi način, ključno je osigurati da ostali dodaci ne odvuku previše pažnje. Stoga, izbjegavajte pretjerane ukrase, upadljiv nakit ili neobične torbice koje bi mogle zasjeniti remen. Kombinovanje svih tih dodataka s kaišem može rezultirati prenatrpanim izgledom. Ako želite da vaš kaiš bude u centru pažnje, jednostavnost je ključna.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Natalia (@thefashioncornerbyn)

Naglasite svoj struk

Kaiš ne samo da je funkcionalan dodatak za održavanje hlača na mjestu, već može poslužiti i kao modni element koji obogaćuje vašu odjevnu kombinaciju. Osim tradicionalne funkcije, kaiševi za struk posebno su korisni za ravne, nestrukturirane haljine jer ističu siluetu i daju definiciju cijelom izgledu. Kaiš s upečatljivom kopčom najbolje pristaje jednobojnim i jednostavnim haljinama, dok se kaiševi s manjim kopčama najbolje slažu s haljinama koje imaju uzorak.

Bitan je sklad

Važno je da boju i materijal kaiša uskladite s cipelama ili torbicom (koja bi trebala biti jednostavna). Na primjer, smeđi kaiš najbolje se slaže s smeđim cipelama. Također, kopču remena treba uskladiti s nakitom koji nosite. Ako preferirate zlatni nakit, idealno je da kopča na remenu također bude zlatna.

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu