Moderne i chic

4 načina kako nositi prugastu košulju za savršen stil

Autor: Žene.ba
4 načina kako nositi prugastu košulju za savršen stil
Foto: Instagram

U 21. stoljeću, modna scena neprestano evoluira s novim mikrotrendovima i popularnim stilovima koji dolaze i odlaze. Čak i najveći zaljubljenici u modu ne mogu pratiti svaki prolazni trend, stoga se često oslanjaju na klasične komade odjeće i kapsularne komade koji nikada ne izlaze iz mode.

Mnogi modni trendovi mogu se reproducirati pomoću već postojećih klasičnih odjevnih komada u garderobi, uz kreativni pristup i pažljivo osmišljen stil. Zato je oversized prugasta košulja postala čest odabir mnogih Instagram trendseterica u kreiranju kul i modernih kombinacija. U nastavku otkrijte 7 modnih prijedloga za stvaranje stylish proljetnih outfita uz pomoć ovog vječnog modnog favorita - oversized prugaste košulje.

S bijelom majicom i ravnim trapericama

Oversized prugasta košulja može se nositi u nizu atraktivnih lookova, a na prvom mjestu izdvajamo omiljenu capsule kombinaciju za svaki stil i estetiku. Radi se o stylingu koji uključuje traperice ravnog kroja, opuštenu prugastu košulju i klasičnu bijelu majicu. Dodajte profinjene baletanke ako se radi o poslovnom looku, dok za ležerni outfit predlažemo popularne sambice.

View this post on Instagram

A post shared by Linda (@linda.sza)

Sa širokim trapericama i kaišem

Još jedna popularna svakodnevna kombinacija uključuje široke ili traperice balon kroja te statement modni dodatak oko struka. Odlučite se za široki kožni kaiš ili se inspirišite kreativnim idejama s interneta te koristite maramu ili kravatu u funkciji kaiša. Tako možete dodati pop of color i dodatno začiniti cijeli look. Isto tako poigrajte se s velikom torbom ili statement clutch modelom.

View this post on Instagram

A post shared by Valeria (@cinemalera)

Sa adidas trenerkom

Spoj polarnih stilova stvara dinamiku i zanimljivost unutar kombinacija a vizualno pristaje estetici. Dodatno se poigrajte s trendi cipelama i statement torbicom.

View this post on Instagram

A post shared by Linda (@linda.sza)

View this post on Instagram

A post shared by Linda (@linda.sza)

S midi suknjom

Posljednjih nekoliko sezona, svi smo opsjednuti midi suknjama. Bilo da je riječ o vunenim modelima za zimu, otmjenim slip suknjama za svečane prigode ili šarmantnim i trendi modelima za upečatljiv izgled. Postignite romantičan izgled za svaki dan s elegantnom midi suknjom, omiljenom košuljom te udobnim sambicama.

View this post on Instagram

A post shared by Linda ☁️✨ (@linda.sza)