Moda

5 načina kako nositi sniježno bijelu

Autor: Žene.ba

U nedostatku bijelog pokrivača na ulicama gradova, otkrili smo kako upariti bijelu s bijelom i donijeti malo snježnog doživljaja u hladnu svakodnevnicu.

Vunene tkanine, svileni materijali, sve to obavija nas u pahuljastu bajku zimske elegancije. Ništa ne izgleda svježije od snježnog stila, a kako ga postići, saznajte u nastavku.

1. Oversized jakna i biseri

EXCLUSIVE: ** PREMIUM RATES APPLY ** Ariana Grande looking happy while out shopping at Chanel with her instagrammer friend Doug just days after the breakup with her boyfriend Pete

Sportska chic elegancija odlično izgleda u bijelom izdanju. Ariana Grande upotpunila ju je neobičnim odabirom nakita, biserima.

2. Slip haljina za noćno izdanje

Rosie Huntington-Whiteley looks incredibly elegant for an evening out

Za noćnu varijantu, duga satenska haljina sigurno će privući poglede. Rosie Huntington-Whiteley uparila ju je sa srebrnim salonkama i bijelim kaputom.

3. Bijelo odijelo sa statement torbicom

Kate Bosworth looks stylish in a white suit as leaving the ABC building in New York City

Bijelo odijelo nikad nije izgledalo šarmantnije. Na elegantnu kombinaciju ubacite par monokromatskih modnih dodataka kao što su pastelna torbica ili cipele.

4. Volani i volumen

Odabirom tekstura ne možete pogriješiti kada nosite bijelu koja otvara mogućnost spajanja različitih oblika.

5. Klasični minimalizam

Stylish siblings Gigi and Bella Hadid exit the Michael Kors fashion Show in NYC

Vuna i pamuk u bijelom izdanju, ne samo da izgledaju preugodno, već ih možete nositi bilo gdje, a da izgledate savršeno skladno i uglađeno.

Elle.hr