Moda

Aleksandra Prijović zablistala na prvom zagrebačkom koncertu

Autor: Žene.ba

Pjevačica Aleksandra Prijović sinoć je otvorila prvi od pet koncerata u zagrebačkoj Areni.

Regionalna zvijezda oborila je rekord, a ulaznice su mahom nestajale čim su puštene u prodaju. Prvi zagrebački koncert bio je nabijen emocijama, a Aleksandra je stvorila atmosferu o kojoj će se još dugo pričati.

Osim glasom i tekstovima pjesama, Aleksandra je publiku osvojila i pomno odabranom odjevnom kombinacijom, dostojnom holivudskog crvenog tepiha. Haljinu potpisuje vizualna umjetnica i modna dizajnerica Tijana Todorović, u čijoj je vjenčanici Aleksandra izrekla sudbonosno da.

Izgledala je kao princeza u zavodljivoj maksi haljini prekrivenoj šljokicama, posebnoj po dubokom izrezu u području nogu te efektnom dokolteu. Srebrna haljina s prozirnim rukavima ukrala je show, a pjevačici je stajala kao salivena.

Detalji uvijek čine razliku, a Aleksandra je odjevnu kombinaciju zaokružila mrežastim najlonkama, jednostavnim srebrnim sandalama s remenjem te impresivnim naušnicama s motivom cvijeta, dok je kosu oblikovala u elegantni konjski rep.

Šljokice su zasigurno pravi izbor za spektakularno otvorenje zagrebačke turneje, a što o šljokicama kaže stilist Marko Grubnić možete provjeriti u nastavku.

(Zene.ba)