New York

Blake Lively i Gigi Hadid u centru pažnje zbog svojih odjevnih kombinacija na premijeri filma

Autor: Žene.ba
Blake Lively i Gigi Hadid u centru pažnje zbog svojih odjevnih kombinacija na premijeri filma
Foto: Agencije

Na premijeri filma "Deadpool & Wolverine" u New Yorku, Blake Lively i Gigi Hadid su se istakle svojim jedinstvenim modnim izborima, stvarajući pravu modnu revoluciju na crvenom tepihu.

Blake Lively je odabrala crveni Atelier Versace kombinezon koji je odavao počast Deadpoolovoj ikoničnoj uniformi. Kombinezon, ukrašen crnom čipkom, upotpunila je crvenim potpeticama koje su odražavale boje Deadpoolovog kostima. Crna torbica s lancem dodala je završni dodir ovom hrabrom izgledu. Blake je svoj stil upotpunila minimalističkim make-upom i visokim repom, stvarajući elegantan kontrast s izražajnom odjevnom kombinacijom.

S druge strane, Gigi Hadid je odlučila kanalisati energiju Wolverinea u svom izgledu. Nosila je žuti Miu Miu komplet koji se sastojao od bandana topa bez naramenica i midi suknje niskog struka s remenom. Njen izgled dodatno su istakle zlatne narukvice, masivna zlatna ogrlica te crne cipele i žuta torbica s Deadpool privjeskom. Rockabilly stil kose i manikura inspirisana Wolverineovim kandžama upotpunili su njenu transformaciju u stilski odvažnog superheroja.