Bezvremenski stil

Elegantna ljetna estetika 'Old Money': Savršen balans luksuza i ležernosti

Autor: Žene.ba
Elegantna ljetna estetika 'Old Money': Savršen balans luksuza i ležernosti
Foto: Instagram

U modnom svijetu, estetika 'old money' već neko vrijeme zrači sofisticiranošću i bezvremenskom elegancijom, no kada dođe ljeto, ova stilistička filozofija prelazi u potpuno novu dimenziju.

Ljetna interpretacija 'old money' stila istovremeno kombinira jednostavnost, sofisticiranost i opuštenost, stvarajući savršeni balans između luksuza i ležernosti.

Crno-bijela paleta boja

Jedna od najprepoznatljivijih karakteristika ljetne 'old money' estetike je crno-bijela paleta boja. Ovaj klasični kontrast nikada ne izlazi iz mode i idealan je za tople ljetne dane. Bijele lanene hlače u kombinaciji s crnom svilenom bluzom ili jednostavna bijela haljina s crnim detaljima stvaraju sofisticiran izgled koji odiše elegancijom i stilom.

View this post on Instagram

A post shared by Chloé Lloyd (@chloelloyd)

View this post on Instagram

A post shared by FREYA KILLIN. (@freyakillin)

Opušteni izgled bez napora

Ključni element 'old money' estetike je izgled koji djeluje kao da nije zahtijevao puno truda, ali je ipak besprijekorno stiliziran. Lagane košulje od prirodnih materijala, kratke hlače i espadrile savršen su izbor za opuštene ljetne dane. Ovaj stil je idealan za šetnje po plaži ili opuštajuće piknike u prirodi.

View this post on Instagram

A post shared by Livia Auer (@livia_auer)

Ležerni chic stil

Ležerni chic stil predstavlja srž ljetne 'old money' estetike. To je spoj jednostavnosti i elegancije koji omogućuje da izgledate prefinjeno čak i u najopuštenijim situacijama. Haljine na preklop, kombinezoni od laganih materijala i minimalistički nakit ključni su komadi za postizanje ovog izgleda. Šeširi širokog obima i velike sunčane naočale dodaju dozu glamura.

View this post on Instagram

A post shared by Marine Diet (@marine_diet)

Prozračne haljine

Neizostavan dio ljetne estetike 'old money' su prozračne haljine koje omogućavaju koži da diše. Materijali poput svile, lana i pamuka stvaraju prefinjen izgled. Bez obzira radi li se o maksi haljinama s cvjetnim printom ili jednostavnim bijelim haljinama s detaljima od čipke, ovi komadi su idealni za večernje koktele na terasi ili romantične večere uz more.

Ljetna estetika 'old money' prava je inspiracija za sve koji žele izgledati elegantno i sofisticirano tijekom toplih ljetnih dana. Bez obzira volite li klasičnu crno-bijelu paletu boja, opušteni izgled bez napora ili ležerni chic stil, ova estetika omogućava vam da izgledate besprijekorno u svakoj prilici.