Chic i na plaži

Eva Longoria oduševila jednostavnim kupaćim kostimima u žarkim bojama

Autor: Žene.ba
Eva Longoria oduševila jednostavnim kupaćim kostimima u žarkim bojama
Foto: Agencije

Slavna američka glumica Eva Longoria nedavno je privukla pažnju medija svojim opuštenim i elegantnim stilom dok je uživala na plaži u Marbelli.

Poznata po svojem modnom ukusu, Eva je nosila jednostavan dvodijelni kupaći kostim u živoj narandžastoj boji, koji je istakao njenu vitku figuru i naglasio bronzanu put.

Njene modne kombinacije za plažu uvijek su upečatljive i chic, pokazujući kako čak i najjednostavniji kostimi mogu izgledati sofisticirano uz prave modne dodatke. Nedavno je također viđena u ljubičastom kupaćem kostimu, koji je upotpunila predimenzioniranom bijelom košuljom i šeširom, dodajući elemente zaštite od sunca bez gubitka stila.

Ovog ljeta, brendovi su ponudili širok izbor kupaćih kostima, olakšavajući svima pronalazak savršenog modela. Kostimi u jarkim bojama poput narandžaste i ljubičaste dominiraju trendovima, pružajući osvježavajući kontrast na sunčanim plažama.

Dakle, ako tražite inspiraciju za ljetni stil na plaži, razmislite o jarkim bojama poput narandžaste ili ljubičaste, te o dodacima poput širokih košulja i šešira koji će upotpuniti vaš outfit. Budite sigurni da ćete u novim kolekcijama pronaći nešto što odgovara vašem ukusu i figuri, jer ljeto je vrijeme za uživanje u suncu uz savršen modni izražaj.