Sa kolegicom Aishwarye Rai

Eva Longoria priredila spektakl svojom odjevnom kombinacijom u Cannesu

Autor: Žene.ba
Eva Longoria priredila spektakl svojom odjevnom kombinacijom u  Cannesu
Foto: Instagram

Eva Longoria, američka glumica, predstavila se na premijeri filma "Kinds of Kindness" na filmskom festivalu u Cannesu. Na crvenom tepihu zablistala je u elegantnoj haljini Elieja Saaba, ukrašenoj kristalima i biserima, privlačeći mnoge poglede. Uz nju je bila i indijska glumica Aishwarya Rai Bachchan, stvarajući modni dvoboj koji je obilježio večer.

Longoria je poznata po svojim ulogama u popularnoj seriji "Kućanice" te je zaštitno lice kozmetičkog brenda L'Oréal. Osim toga, ističe se i kao autorica kulinarskih emisija te aktivistica. Na privatnom planu, pronašla je sreću u braku s meksičkim producentom Joséom Bastónom, s kojim dijeli sina Santiaga Enriquea.

Iako je imala nekoliko ljubavnih neuspjeha, Longoria je pronašla stabilnost u trećem braku. Njezin put do sreće nije bio lak, ali sada uživa u majčinstvu i profesionalnom uspjehu.

Otkako je postala majka, Longoria traži dopuštenje da je sin prati na snimanjima, dok savjete u roditeljstvu često dobiva od svoje najbolje prijateljice Victorije Beckham.