Moda

Givenchy ove jeseni slavi eleganciju!

Autor: Žene.ba
Givenchy ove jeseni slavi eleganciju!

Modna kuća Givenchy izbacila je novu modnu kampanju namijenjenu kolekciji jesen/zima 2019. Kolekcija nosi naziv “Winter of Eden” i slavi eleganciju kao osnovnu maksimu ovog pariškog brenda bogate tradicije.

Kolekcija “Winter of Eden” djelo je kreativne direktorice Clare Waight Keller koja je novom kolekcijom fantastično pokazala koliko se elegancije i profinjenosti krije u najfinijim materijalima te vještini i pedantnosti krojenja, vrijednosti od koje Givenchy nikada nije odustao.

Predivni zimski kaputi, sakoi, večernje haljine, pletiva, torbe te muška i ženska odijela s daškom retro chica čine novu Givenchy kolekciju za hladnu sezonu naprosto neodoljivom.

Fotografije kampanje svojim je objektivom uhvatio renomirani fotograf Craig McDean, a kao zaštitna lica pojavljuju se modeli Adut Akech i Henry Kitcher.


Volite li profinjenu, pomalo klasičnu eleganciju s pregršt bezvremenskih odjevnih komada i modnih dodataka, nova kolekcija iz radionice modne kuće Givenchy kao stvorena je za vaše garderobe.

Elle.hr