Odvažno izdanje

Glumica Anya Taylor-Joy oduševila bodljikavim izdanjem na premijeri

Autor: Žene.ba
Glumica Anya Taylor-Joy oduševila bodljikavim izdanjem na premijeri
Foto: Instagram

Na australskoj premijeri filma "Furiosa: Pobješnjeli Max saga", 28-godišnja glumica Anya Taylor-Joy zasijala je u vintage zlatnoj haljini, djelo modne kuće Paco Rabanne iz 1996. godine. Iako haljina nije bila praktična za sjedenje zbog šiljastih dijelova koji su stršali na sve strane, privukla je sve poglede na crvenom tepihu, zasjenivši glavnog muškog gosta, holivudskog glumca Ryana Goslinga.

Anya, zvijezda koja se proslavila ulogom u televizijskom miniserijalu "Damin gambit", smatra se jednom od najperspektivnijih glumačkih zvijezda. Njezina karizma, porculanski ten i vilinski izgled dodatno su naglasili njen status modne ikone, omogućujući joj hrabre modne eksperimente s najneobičnijim krojevima, materijalima i bojama.

Svojim modnim odabirom, Anya Taylor-Joy mnoge je podsjetila na tematsku večer prije šest godina na MET Gali u New Yorku pod nazivom "Nebeska tjelesnost: Moda i katolička imaginacija". Tada su najveće zvijezde poput pop kraljice Madonne privukle pažnju sličnim kreacijama. Ekstravagantni modni dodatak na glavi, koji je Anya nosila, podsjetio je na one koje su prije nje nosile Amber Heard, Cardi B i Winnie Harlow.