Moda

Glumica na filmski festival došla u poderanim trapericama i prljavim tenisicama

Autor: Žene.ba
Glumica na filmski festival došla u poderanim trapericama i prljavim tenisicama

Na filmskim festivalima navikli smo viđati zvijezde u glamuroznim izdanjima, no glumica Kristen Stewart očito se zasitila svečanih toaleta.

29-godišnja zvijezda Sumrak sage se na Filmskom festivalu San Sebastian u istoimenom španjolskom gradu pojavila u posve ležernom izdanju i ukrala svu pažnju.

Kristen je pred okupljenim obožavateljima i fotografima prošetala u širokoj sivoj sportskoj majici, poderanim trapericama i tenisicama, koje su usto bile i prljave. Nogavice je zavrnula te je pokazala bijele sportske čarape koje sada imaju odobrenje modnog svijeta.

Look je upotpunila plavom šiltericom kojom je prekrila svoje pastelno ružičaste vrhove, koje je pokazala ranije ove sedmice na Deauville American Film Festivalu, ovalnim sunčanim naočalama te srebrnim lancem oko vrata.

Glumci ovo nije prvi put da je prekršila modna pravila na nekom svečanom događaju. Prošle godine je na Filmskom festivalu u Veneciji na crvenom tepihu demonstrativno izula štikle i prošetala bosa u znak protesta protiv dress codea festivala koji ženama nalaže da moraju nositi visoke pete, a 2016. je na isti festival došla u tenisicama.

Index.hr